Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» οι σχέσεις του ζευγαριού

21.06.2021 | 13:18 Eνσωμάτωση

Οι έρευνες των αρχών εστιάζουν πλέον στις σχέσεις που είχε μεταξύ του το ζευγάρι. Και αυτό διότι μπορεί να κρύβει τον λόγο που οδηγήθηκε η ιστορία σε αυτή την τραγική κατάληξη. Το MEGA παρουσιάζει τις καταθέσεις των δικών τους ανθρώπων. Της στενής φίλης της Καρολάιν, της μητέρας της, αλλά και του ίδιου του δράστη. Αίσθηση προκαλεί πως η φίλη της αποκαλύπτει πως της είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της και πως το έμαθε μία ημέρα πριν γεννήσει. Ακόμη και λίγες ώρες πριν από το βίαιο θάνατό της η 20χρονη, αν και εμφανώς προβληματισμένη, δε μίλησε στη φίλη της, που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή.

Από τον παράδεισο στην κόλαση και από τον ονειρεμένο γάμο στην απόλυτη τραγωδία. Τα χρόνια της αθωότητας και του έρωτα μεταξύ του ζευγαριού πέρασαν γρήγορα και τα διαδέχθηκαν το στρες, η ένταση και τα προβλήματα.

Οι μαρτυρίες φίλων του ζευγαριού δεν προμήνυαν σε τίποτα αυτό που συνέβη. Ήταν ένα ζευγάρι αχώριστο.

Ακόμα και η ίδια η μητέρα της δεν είχε αντιληφθεί την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση και τα προβλήματα που κρύβονταν πίσω από την κλειστή πόρτα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά.

Απέκρυψε την ένταση ο 33χρονος

Αν και η αστυνομική έρευνα αποκαλύπτει ένταση μεταξύ του ζευγαριού και πρόθεση ακόμα και διαζυγίου από την πλευρά της Καρολάιν, ο 33χρονος πιλότος παρουσιάζει στους αστυνομικούς στις πρώτες του καταθέσεις μια επίπλαστη εικόνα μιας τέλειας σχέσης.

Έκρυβε κάθε πρόβλημα

Η χαμογελαστή και ανοιχτόκαρδη Καρολάιν, φαίνεται πως κρατούσε καλά κρυμμένα στην ψυχή της όσα πραγματικά την ταλαιπωρούσαν και τη βασάνιζαν. Κατάφερνε να κρύβει πίσω από το χαμόγελό της σκέψεις και προβληματισμούς.

Ακόμη και λίγες ώρες πριν από το βίαιο θάνατό της η 20χρονη, αν και εμφανώς προβληματισμένη, δεν καταφέρνει να μιλήσει στη φίλη της, που είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που τη βλέπει ζωντανή.

Ήταν παντού μαζί

Οι μαρτυρίες φίλων, συγγενών αλλά και του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, δείχνουν ένα ζευγάρι που ήταν αδιάκοπα μαζί.

Ακόμη και στην τελευταία της βόλτα το απόγευμα της 10ης Μαΐου, ήταν εκεί και ο 33χρονος σύζυγός της. Ωστόσο η εικόνα που έδινε το ζευγάρι, δεν παραξένευε κανέναν.

Την ίδια εικόνα είχαν και οι ένοικοι των διπλανών σπιτιών.

Ωστόσο η κατάληξη δείχνει πως μια τραγική ιστορία διαδραματιζόταν πίσω από την κλειστή πόρτα και τις φωτογραφίες της απόλυτης ευτυχίας.

Σοκαρισμένη η γειτονιά στα Γλυκά Νερά μετά την ομολογία του πιλότου

Οι γείτονες του ζευγαριού είναι συγκλονισμένοι μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Κάτοικοι της περιοχής και μη περνούν από το σπίτι όπου η Καρολάιν βρήκε τραγικό θάνατο και αφήνουν λουλούδια και ανάβουν κεριά στη μνήμη της 20χρονης μητέρας.

Δεν το χωράει ο νους τους πως ο δράστης της δολοφονίας είναι ο σύζυγος της Καρολάιν.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 21/06/2021