Ελλάδα

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τη σκότωσε μαζί με το σκυλάκι που αγαπούσε

21.06.2021 | 13:22

Ένα στοιχείο που συγκλόνισε πριν ακόμα από την εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν ήταν το κουτάβι της οικογένειας, το οποίο ο δράστης έπνιξε και κρέμασε ώστε να κάνει πιο πειστική την εκδοχή της ληστείας. Η Καρολάιν αγαπούσε πολύ τα ζώα και είχε υιοθετήσει μαζί με τον πιλότο σύζυγό της τη Ρόξυ τον περασμένο Δεκέμβριο από το φιλοζωικό σωματείο Μαραθώνα. Σε γραπτή ανακοίνωσή του το σωματείο περιγράφει ότι είδε τότε ένα ζευγάρι πρότυπο που είχε ακόμα 4 γατάκια, με τα οποία ζούσαν όλοι μαζί στο έρημο πλέον σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Ένα κύπελο με τροφή για τα αδέσποτα της γειτονιάς δίπλα στα λουλούδια για το παντοτινό αντίο.

Έξω από το σπίτι του εφιάλτη για την Καρολάιν και τη Ρόξυ το αγαπημένο της σκυλάκι. Η γειτόνισσά της θυμάται τον ήχο του τρόμου τη νύχτα της φρίκης για το ζώο που βρέθηκε κρεμασμένο στη σκάλα του σπιτιού. Και λίγο πιο πέρα στο κρεβάτι της η Καρολάιν νεκρή δίπλα στο κοριτσάκι της.

Με τον σύζυγό της να ομολογεί 37 ολόκληρες μέρες μετά πως δεν σταμάτησε στο φόνο της 20χρονης αλλά τα χέρια του βάφτηκαν με αίμα και με τον τετράποδο φίλο της. Αμίλητοι μάρτυρες στις σκηνές το βρέφος τους και 4 γατάκια.

Τον περασμένο Δεκέμβριο οι εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου Μαραθώνα είχαν δώσει με χαρά για υιοθεσία την αδέσποτη Ρόξυ στο ζευγάρι. Ήταν ένα κουτάβι που θα μεγάλωνε με το μωρό τους. Η Καρολάιν κι ο Μπάμπης είχαν εμφανιστεί σε κτηνιατρείο της Νέας Μάκρης με τη μικρή τους για να ξεκινήσει η διαδικασία, δίνοντας την εντύπωση μιας οικογένειας που θεωρείται πρότυπο, όπως αναφέρουν σε γραπτή ανακοίνωσή τους.

Εκτός από τη Ρόξυ, η αγκαλιά της Καρολάιν είχε χωρέσει και 4 γατάκια. Τα δυο έχουν ήδη υιοθετηθεί και στο διαδίκτυο γίνεται προσπάθεια να ξαναβρούν την αγάπη τα άλλα δυο.

Το κορίτσι που έβλεπαν αμίλητο οι γείτονες στο μπαλκόνι είχε βρει στο διπλανό σπίτι μια φίλη για να μοιράζεται τη στοργή της για τα αδέσποτα. Μέχρι κι εκείνη την τελευταία της νύχτα.

Η ζωή έφυγε για πάντα από το ερημωμένο πια σπίτι στα Γλυκά Νερά και ένα μωρό μεγαλώνει χωρίς την αγκαλιά της μητέρας του και χωρίς τα χάδια των τετράποδων μελών της οικογένειας.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 21/06/2021

Ελλάδα