Ελλάδα

Καταγγελία σοκ στα Πετράλωνα: Θύμα βιασμού 50χρονη καθαρίστρια – 35χρονος την άρπαξε όμηρο στο διαμέρισμά του

20.06.2021 | 21:25

35χρονος κάλεσε χθες το πρωί μία γυναίκα να του καθαρίσει το σπίτι και την εγκλώβισε στο διαμέρισμά του, όπου τη χτύπησε και τη βίασε μαζί με έναν ακόμα άνδρα. Μάλιστα κράτησαν τη γυναίκα στο σπίτι επί 6 ώρες. Ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν την γυναίκα δήλωσε πως είδε μία γυναίκα χτυπημένη, μελανιασμένη και πολύ τρομαγμενη

Ο απόλυτος εφιάλτης!

Σε αυτό το διαμέρισμα, μια πενηντάχρονη εργαζόμενη γυναίκα, έζησε την φρίκη, όμηρος για περισσότερο από 4 ώρες στα χέρια ενός ανδρα, ο οποίο την χτύπησε και τη βίασε. Οι μαρτυρίες των γειτόνων συγκλονίζουν…

Η πενηντάχρονη καθαρίστρια, όπως κάθε Σάββατο, έφτασε νωρίς το πρωί στην πολυκατοικία της οδού Συμμαχίδων, στα Κάτω Πετράλωνα. Ξεκίνησε να καθαρίζει από τον τελευταίο όροφο και κατέβηκε προς το υπόγειο.

Μόλις ολοκλήρωσε τη δουλειά της έφτασε στο ισόγειο. Άφησε τον κουβά και άρχισε να καθαρίζει τον κοινόχρηστο χώρο. Ο δράστης άνοιξε την πόρτα του σπιτιού, της έκλεισε το στόμα και την τράβηξε μέσα στο διαμέρισμα.

Μετά από πολλές ώρες η 50χρονη ξέφυγε από τα χέρια του δραστη και βγήκε στο μπαλκόνι.΄Αδύναμη να φωνάξει, άρχισε να πετάει βαριά αντικείμενα στον φωταγωγό. Οι γείτονες θορυβήθηκαν, βγήκαν στα μπαλκόνια και αντίκρυσαν μια γυναίκα να ζητάει βοήθεια.

Το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο όπου βρίσκεται η πολυκατοικία, πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία κατοίκων μετα την καταγγελία σοκ.

Ο 35χρονος άνδρας, βουλγαρικής καταγωγής, που ζούσε στο διαμέρισμα με τη μητέρα του, η οποία έλειπε εκείνη την ημέρα, αναζητείται από τους αστυνομικούς, ενώ εξεταζεται το ενδεχομενο να συμμετείχε και δεύτερος άνδρας στην αρπαγή και το βιασμό της 50χρονης.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 20/06/2021

Ελλάδα