Ελλάδα

Καλλιακμάνης στο MEGA: «Ο πιλότος έδειξε αμηχανία και ψυχρότητα όταν τον έλυσαν»

20.06.2021 | 21:11

Για την εξιχνίαση της δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων δυτικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, αποκαλύπτοντας τι του είχαν πει οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο του εγκλήματος.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κ. Καλλιακμάνης ανέβασε μία φωτογραφία με τον αστυνομικό που αγκάλιασε το μωράκι μία φωτογραφία που ράγισε καρδιές.Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε τον πιλότο και την νεκρή Καρολάιν… Μιλώντας με τον αστυνομικό που πήρε το μωρό κι εκείνον που έλυσε τον δράστη, του είπαν ότι «νιώθουμε ότι αυτός το έχει κάνει».

Ο κ. Καλλιακμάνης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και την Κατερίνα Παναγοπούλου αναφέρθηκε σε όλα όσα του μετέφεραν οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά τη φωτογραφία που ανέβασα με πήρε τηλέφωνο ο Χρήστος ο Βαρδίκος. Δεν τον γνώριζα πριν. Μου είπε “ανεβάσατε μια φωτογραφία, εγώ είμαι στη φωτογραφία, εγώ πήρα το μωρό αγκαλιά. Ο Χρήστος έχει ένα κοριτσάκι, μια κορούλα».

Ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων όπως παραδέχτηκε έκλαιγαν αμφότεροι σε εκείνο το τηλέφωνο.

«Μου είπε: “μπήκαμε στο σπίτι, αποδέσμευσαν τον πιλότο που έλεγε ότι πνίγειται και ο Χρήστος πήρε το μωρό το οποίο ήταν πάνω στη μητέρα. Δεν ήταν δυνατόν το μωρό που απλά μπουσουλάει να ήταν πάνω στη μητέρα χωρίς να πέσει.».

«Ο πιλότος έδειξε αμηχανία και ψυχρότητα. Πλησίασε το άψυχο κορμί της Καρολάιν και το σκούντηξε για να δει αν είναι ζωντανή ή όχι. Ο Χρήστο του είπε ότι έχει τελειώσει. Εκείνη την ώρα πήρε το μωρό ο πιλότος και κάνει πολύ άγαρμπες κινήσεις. Ο Χρήστος μου είπε “προσπαθούσε να συγκινήσει. Προσπαθούσε να δείξει ότι υποφέρει, αλλά το έκανε τόσο προσποιητά που δεν μπορούσε να πείσει.»

«Επίσης μου είπαν ότι όταν απομακρύνθηκε από το σώμα της συζύγου του δεν την ξαναπλησίασε».

«Μίλησα μαζί του και μετά την ομολογία. Του είπα “γιατί έκανες αυτή την ανάρτηση μετά την ομολογία;” Μου είπε σκεφτόμουν συνέχεια το πρόσωπο του μωρού. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Να ξέρετε οτι είναι ένας μάχιμος αστυνομικός».

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 20/06/2021

Ελλάδα