Ελλάδα

Ανείπωτος πόνος για τη μητέρα της Καρολάιν στην Αλόννησο

19.06.2021 | 20:48 Eνσωμάτωση

Μετά τον τραγικο θάνατο της κόρης της, καλείται να σηκώσει το βάρος της ομολογίας του γαμπρού της πως εκείνος είναι ο δολοφόνος του παιδιού της. Στο πλευρό της βρίσκεται ολόκληρο το νησί.

Ο πόνος ανείπωτος για τη γυναίκα πίσω από τις γρίλιες… Η μητέρα της Καρολάιν κλεισμένη στο σπίτι της στην Αλόννησο προσπαθεί να χωρέσει στο νου της την τραγωδία. Χρειάζεται χώρο και χρόνο.

Η δημοσιότητα δεν αφήνει τη μητέρα της Καρολάιν να θρηνήσει έτσι όπως το έχει η ίδια ανάγκη. Θέλει να βρεθεί μόνη στην τελευταία κατοικία του κοριτσιού της μπροστά στην απέραντη θάλασσα. Εκεί όπου καθημερινά άνθρωποι του νησιού αφήνουν λουλούδια με βουρκωμένα μάτια.

Ένα μικρό κορίτσι που χάθηκε ξαφνικά από τις ζωές των φίλων και των εκπαιδευτικών της χωρίς να γνωρίζουν καν ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος που βρέθηκε πλάι της και την πήρε μακριά από το νησί.

Απόμακρος και αινιγματικός ήταν και στη γειτονιά του στα Γλυκά Νερά.

Την είσοδο στην οικία του ζευγαριού τα δύο τελευταία χρόνια τη μοιράζονταν με άλλα δύο σπίτια. Ο ένας ένοικος προσπάθησε να προσεγγίσει σε αυτό το διάστημα τον συνομηλικό του πιλότο για να γνωριστούν καλύτερα όμως εκείνος κρατούσε αποστάσεις.

Ένα μωρό, το κοριτσάκι τους, μόλις ενός έτους είναι η ζωή που συνεχίζεται μετά την τραγωδία στο σπίτι των γονιών του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου. Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για την επιμέλειά του.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 19/06/2021