Αθλητικά

Κρίστιαν Ερικσεν: Τοποθετεί βηματοδότη μετά την καρδιακή ανακοπή

17.06.2021 | 13:52 Eνσωμάτωση

Η ζωή του Κρίστιαν Ερικσεν άλλαξε μετά την κατάρρευση στον αγωνιστικό χώρο και τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν το περασμένο Σάββατο στην Κοπεγχάγη.

Ο Έρικσεν βγήκε νικητής στην υπέρτατη μάχη που έδωσε, αλλά σύμφωνα με τις ιατρικές εξετάσεις και όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας, κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση βηματοδότη, εξέλιξη που αποδέχθηκε ο 29χρονος παίκτης.

Η φωτογραφία με τον Κρίστιαν χαμογελαστό , δείγμα πως ξεπέρασε τον κίνδυνο ενέπνευσε φίλαθλο από την Αγγλία και σχημάτισε με 500 χρωματιστούς κύβους την προσωπογραφία του Ερικσεν.

Χαρά σε Ιταλία και Ρωσία

Στη Ρώμη επικράτησε  πανζουρλισμός για την ιταλική εθνική ομάδα. Στην πιάτσα Ντελ Ποπολο και αλλά κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «16» του γιούρο συνεχίστηκαν επί ώρες.

Οι Ελβετοί ήρθαν με προσδοκίες αλλά αρκέστηκαν να παρακολουθούν τον βιρτουόζο της μπάλας πριν το ματς. Στην Αγία Πετρούπολη, υπήρχαν πολλά ευδιάθετα πρόσωπα. Η χαρά και η ικανοποίηση για την πρώτη νίκη της Ρωσίας στη διοργάνωση ήταν μεγάλη.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 17/06/2021