Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος μεταφέρεται στην Αθήνα από την Αλόννησο – Κατεπείγουσα κατάθεση από τη ΓΑΔΑ

17.06.2021 | 12:14

Εκτάκτως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο 32χρονος για να καταθέσει για το έγκλημα.

Για περαιτέρω εξηγήσεις εκλήθη σήμερα (17/6) το πρωί ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, οποίος βρέθηκε στην Αλόννησο, για τρισάγιο στη μνήμη της δολοφονημένης 20χρονης. Μάλιστα φαίνεται πως κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη ειδικά στο νησί, προκειμένου να τον φέρει στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος πιλότος πρόκειται να μεταφερθεί με ελικόπτερο της Ελληνικής Ασστυνομίας στην ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση στο τμήμα Ανθρωποκτονιών για κάποια νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα. Πληροφορίες αναφέρουν πως τα νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά θα τεθούν υπόψη του πιλότου.

Σύμφωνα με αναφορές τα ευρήματα αυτά, σε συνδυασμό και με άλλες ενδείξεις που είχε η Αστυνομία, δίνουν απάντηση στα τουλάχιστον 20 ερωτήματα που είχαν διατυπωθεί «γιατί οι άγνωστοι ληστές που είχαν προχωρήσει στην επιδρομή στο σπίτι -σύμφωνα με όσα είχε τουλάχιστον καταθέσει ο 32χρονος πιλότος- δεν αφήσαν οποιοδήποτε ίχνος, δεν υπήρχε καταγραφή από οποιαδήποτε κάμερα της άφιξης ή της αναχώρησής τους, δεν πήραν ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά των θυμάτων τους και άλλα. Ακόμη φέρεται να δίνουν απάντηση στο ερώτημα γιατί ο δράστης έφραξε την μύτη και το στόμα, μέχρι θανάτου, της άτυχης Καρολάιν ενώ θα μπορούσε απλώς να την οδηγήσει στην λιποθυμία ώστε να την αδρανοποιήσει.

Videos & Απoσπάσματα από ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! - 17/06/2021

Ελλάδα