Κόσμος

Νέα Υόρκη: Γυναίκα πάλεψε με άνδρα που της άρπαξε το κινητό στο CentralPark

15.06.2021 | 13:32 Eνσωμάτωση

Στην Ινδία, «άνοιξε» η γη και κατάπιε ένα αυτοκίνητο μπροστά στους έντρομους ιδιοκτήτες του, ενώ στη Νέα Υόρκη μια γυναίκα πάλεψε με τον κλέφτη του κινητού της.

Νέα Υόρκη: Επεισοδιακή αρπαγή κινητού

Μέρα μεσημέρι στο Central Park της Νέας Υόρκης, ένας άνδρας αρπάζει το κινητό από τα χέρια μιας γυναίκας που κάθεται στο παγκάκι.

Η γυναίκα αντιστέκεται και εκείνος την χτυπά με γροθιές. Μια άλλη γυναίκα προσπαθεί να του βάλει τρικλοποδιά αλλά ο κουκουλοφόρος ξεφεύγει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένας περαστικός κατάφερε να πάρει το κινητό από τον άνδρα και να το επιστρέψει στην ιδιοκτήτριά του, αλλά ο δράστης έγινε καπνός.

Ινδία: Η γη «κατάπιε» αυτοκίνητο

Η γη ανοίγει και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα «καταπίνει» το ΙΧ.

Ο ιδιοκτήτης του, που το είχε παρκάρει πριν από λίγο, παρακολουθεί ανήμπορος. Η σύζυγός του προλαβαίνει να τραβήξει βίντεο με το κινητό της.

Το περιστατικό συνέβη στη Μουμπάι της Ινδίας, μετά από καταρρακτώδη βροχή. Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε αργότερα, αλλά έχει αχρηστευτεί σε μεγάλο βαθμό από το νερό και τη λάσπη.

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν παρά να σκέφτονται τι θα είχε γίνει αν καθυστερούσαν λίγο να βγουν από το ΙΧ.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 15/06/2021