Ελλάδα

Δεν ήταν η πρώτη φορά που «έβρεξε» κλεμμένα πορτοφόλια στο Λαϊκό Νοσοκομείο

14.06.2021 | 17:20

Ίσως, ανάμεσα στα 18 πορτοφόλια που «έβρεξε» στο Λαϊκό Νοσοκομείο να είναι και κάποιων επισκεπτών ή ασθενών του νοσοκομείου που ακόμα αναζητούν τα δικά τους.

Σίγουρα… άδειο, με την ελπίδα, τουλάχιστον, να βρεθούν τα άχρηστα – για τους αητονύχιδες «ταχυδακτυλουργούς» – προσωπικά έγγραφα. Άλλωστε, ότι δεν τους… έκανε, προφανώς το εξαφάνιζαν πετώντας το στην ψευδοροφή.

«Αν κατά τύχη μπουν μέσα στο ασανσέρ εκεί γίνεται η δουλειά προφανώς. Φεύγει λοιπόν από εκεί, κατεβαίνει πάλι στον πρώτο όροφο, πηγαίνει δίπλα σε μία τουαλέτα που είναι για το κοινό, τα ρίχνει στην ψευδοροφή, τα ξαφρίζει, και ρίχνει αυτά που δεν θέλει στην ψευδοροφή και φεύγει. Είναι μεγάλος μαφιόζος αυτός που το κάνει. Γεμίσαμε τον τόπο και εμείς με πινακίδες “Προσέξτε. Υπάρχει κλοπή. Προσέξτε τα αντικείμενά σας”. Αλλά να ξέρετε αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο επιτήδειοι… Επαγγελματίας», δήλωσε ο πρόεδρος εργαζομένων του Λαϊκού Νοσοκομείου Τάσος Αντωνόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν όταν εργάτες κλήθηκαν στο νοσοκομείο για να επισκευάσουν έναν τοίχο λόγω της υγρασίας. Τη στιγμή που ένας εργάτης κούνησε την ψευδοροφή, τότε άρχισαν να πέφτουν στο κεφάλι τους… τα πορτοφόλια.

Το περιστατικό αυτό ξύπνησε μνήμες, καθώς φαίνεται πως η συγκεκριμένη κρυψώνα είχε χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν και μάλιστα, τότε τα πορτοφόλια ήταν περισσότερα.

«Καρμπόν! Το ίδιο πράγμα είχε συμβεί πριν τριάμισι χρόνια στον ίδιο χώρο, στην ίδια ψευδοροφή, στο ίδιο κομμάτι, στην ίδια τουαλέτα. Ήταν 25 πορτοφόλια. Προφανώς έκαναν το ίδιο πράγμα πάλι και δεν πιάστηκε ποτέ πριν τριάμισι χρόνια από την αστυνομία. Αυτός ο άθλιος άνθρωπος ξαφρίζει τους ανθρώπους, και εργαζόμενους προφανώς και πολίτες, και αμέσως πηγαίνει στα είκοσι μέτρα πίσω σε αυτήν την τουαλέτα, πηγαίνει στην ψευδοροφή, πετάει από πάνω αυτά που δεν χρειάζεται και ολοκληρώνει την άθλια πράξη του» πρόσθεσε ο κ. Αντωνόπουλος.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι μακρυχέρηδες, φαίνεται να ξαφρίζουν ό,τι μπορούν, απ’ όπου τους δίνεται η ευκαιρία.

Μετά και από αυτό το περιστατικό, τα μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο έχουν εντατικοποιηθεί ωστόσο, η γκάμα της δράσης των πορτοφολάδων, δεν παύει ποτέ να εκπλήσσει δυσάρεστα.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 14/06/2021

Ελλάδα