Αθλητικά

Μαρία Σάκκαρη: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την συγκλονιστική πορεία στο Roland Garros

12.06.2021 | 20:08 Eνσωμάτωση

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό στο Παρίσι.

Ξεπερνώντας κάθε άλλη Ελληνίδα τενίστρια, ακόμη και τη μητέρα της.

Πριν λίγο επέστρεψε στην πατρίδα απογοητευμένη για τη χαμένη ευκαιρία αλλά περήφανη για τη μεγάλη της προσπάθεια.

Μια αγκαλιά από τον πατέρα και τη μητέρα της και ένα μπουκέτο λουλούδια για το καλωσόρισες. Μια αγκαλιά από όλους τους Έλληνες για το χρυσό κορίτσι του τένις.

«Πραγματικά όλη η αγάπη του κόσμου που έχω λάβει αυτές τις μέρες όχι μόνο εγώ αλλά και ο Στέφανος σίγουρα είναι μοναδική και πραγματικά ευχαριστώ όλους τους έλληνες, ευχαριστώ εσάς, την οικογένειά μου φυσικά» δήλωσε μόλις έφθασε στην Ελλάδα.

Ένα βήμα από το μεγάλο όνειρο
Η επιστροφή της Μαρίας Σάκκαρη από το Παρίσι ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, όπως και όλη η πορεία της μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά.

«Σίγουρα η δύναμη του μυαλού μου, η Ελλάδα, από πίσω όλοι οι έλληνες, η οικογένειά μου χωρίς την οικογένειά μου τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν. Σίγουρα όλα όσα έχω καταφέρει μου δίνει πάρα πολλή δύναμη» σημείωσε η ελληνίδα αθλήτρια.

Η περήφανη μητέρα

«Είναι κάτι που είχα ονειρευτεί σε όλη μου τη ζωή να μου σπάσει το ρεκόρ η Μαρία, θεωρούσα ότι εγώ είχα φτάσει είμαι κάπου αλλά δε μου ήταν αρκετό για το παιδί μου βλέποντας το ταλέντο της και την προσπάθεια που έχει κάνει και την δουλειά που έχει που κάνει κάθε μέρα, ήθελα κάτι πολύ καλύτερο για εκείνη» δήλωσε η μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη, Αγγελική Κανελλοπούλου, επίσης πρωταθλήτρια στο τέννις.

Όλοι δίπλα στον Στέφανο

Και η Μαρία θα είναι το απόγευμα της Κυριακής στην ελληνική κερκίδα για να στηρίξει την προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά. Και να πανηγυρίσει μαζί με όλους τους Έλληνες μια επιτυχία του.

Μαρία και Στέφανος, Στέφανος και Μαρία. Η Ελλάδα μπορεί να υπερηφανεύεται πλέον και για το τένις. Και γιατί όχι, να περιμένει ένα ολυμπιακό μετάλιο από τα χρυσά παιδιά της στο Τόκυο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 12/06/2021