Ελλάδα

Βόλος: Ντελιβεράς ανησύχησε για την εξαφάνιση πελάτη και ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ.- Βρέθηκε νεκρός ο 68χρονος

11.06.2021 | 06:36

Την ανησυχία του όταν δεν έδινε «σημεία ζωής» ο 68χρονος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στον Αλμυρό Βόλου εξέφρασε ο διανομέας φαγητού.

Ο ντελιβεράς ανησύχησε για τον τακτικό πελάτη, με τον οποίο είχε αναπτύξει πιο φιλική σχέση, καθώς είχε σταματήσει να παραγγέλνει φαγητό και όπως διαπιστώθηκε, ο άτυχος άνδρας, ο οποίος δεν είχε συγγενείς, είχε χάσει την ζωή του.

Σύμφωνα με τον  διανομέα φαγητού , του πήγαινε τακτικά φαγητό από την ψησταριά όπου δουλεύει. Ο άτυχος 68χρονος ζούσε μόνος του στον Αλμυρό, ήταν από την Κάλυμνο.

Όπως ανέφερε, ενώ έβγαινε έξω από το σπίτι για να παραλάβει την παραγγελία του, κάποια φορά αυτό δεν έγινε και έτσι έφθασε εκείνος έως την πόρτα του σπιτιού του 68χρονου.

«Όταν άνοιξε την πόρτα, το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση», είπε ο ντελιβεράς, συμπληρώνοντας «του είπα “να σε βοηθήσω λίγο;” και του είπα στα ίσα, “δεν είναι ανάγκη να τρως συνέχεια σουβλάκια”. Είπα στην γυναίκα μου, όταν μαγειρεύεις φτιάξε ένα πιάτο φαγητό παραπάνω και μου είπε η γυναίκα μου, φυσικά. Κι έτσι έγινε. Τουλάχιστον 4-5 φορές την εβδομάδα του πηγαίναμε σπιτικό φαγητό», διευκρινίζοντας μετά από ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη ότι δεν ζήτησε ούτε πήρε ποτέ χρήματα από τον άνδρα για αυτήν την κίνηση του.

Όπως εξιστόρησε ο διανομέας, είχε ημέρες να μάθει νέα του 68χρονου, γεγονός που τον ανησύχησε και τον κινητοποίησε, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί, μέσω των αστυνομικών που ειδοποίησε, ότι ο 68χρονος είχε χάσει την ζωή του.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 11/06/2021

Ελλάδα