Ελλάδα

Σοκαριστικό τροχαίο στην καρδιά της Αθήνας – Αυτοκίνητο παρέσυρε μηχανή

11.06.2021 | 17:23 Eνσωμάτωση

Είναι το σοκαριστικό κλάσμα του δευτερολέπτου που χρειάζεται για να γίνει το κακό. Ο οδηγός της μηχανής, περιγράφει στο LIVE NEWS την τραγική εμπειρία του. Μία μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Το newsit εξασφάλισε από δύο διαφορετικές κάμερες, ένα ακόμα σοκαριστικό τροχαίο, στη καρδιά της Αθήνας.

Μία μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Το newsit εξασφάλισε από δύο διαφορετικές κάμερες, ένα ακόμα σοκαριστικό τροχαίο, στη καρδιά της Αθήνας.

Η μηχανή με τους δύο επιβάτες, ανεβαίνει τη Χαριλάου Τρικούπη. Ένα αυτοκίνητο που κατεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα τη Σόλωνος, παραβιάζει, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το κόκκινο και πέφτει, δίχως ίχνος φρεναρίσματος, πάνω στο δίκυκλο, με τους επιβάτες του να σέρνονται στην άσφαλτο για αρκετά μέτρα.

Ο οδηγός της μηχανής, που σηκώνεται αμέσως, τρέχει προς την πλευρά του συνοδηγού. Η αγωνία του είναι μεγάλη.

Ευτυχώς και οι δύο άνδρες είναι καλά στην υγεία τους. Το ίδιο και ο οδηγός του αυτοκινήτου, που έχει καταλήξει σε προστατευτικά κολωνάκια στη Σόλωνος. Κόσμος τρέχει να τους βοηθήσει… κάποιοι, καταλαβαίνουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπαθεί να φύγει και τρέχουν προς το μέρος του.

Παρόμοιο τροχαίο σημειώθηκε πριν από 10 ημέρες στο ίδιο σημείο

10 ημέρες πριν τροχαίο είχε γίνει στο ίδιο σημείο, στη Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη στις 10 το βράδυ. Ένα τροχαίο, που από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς.

Στις αποκλειστικές εικόνες που είχε εξασφαλίσει και τότε το newsit.gr, ο διανομέας φαγητού, από τη σφοδρή σύγκρουση, είχε εκσφενδονιστεί δεκάδες μέτρα μακριά, ενώ ο οδηγός του οχήματος που παραβίασε το κόκκινο φανάρι, είχε πέσει πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Είναι το δεύτερο πανομοιότυπο τροχαίο που σημειώνεται στη συγκεκριμένη διασταύρωση.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 11/06/2021