Ελλάδα

Μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο του στυλίστα Νάσου Κάτρη μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του

11.06.2021 | 17:08 Eνσωμάτωση

Στο σκοτάδι παραμένουν οι συγγενείς του 40χρονου στυλίστα και μετρ σε νυχτερινά καταστήματα για τις συνθήκες θανάτου του.

Ο 40χρονος την Δευτέρα πραγματοποίησε την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca και μία ημέρα μετά βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με σημάδια αναρρόφησης.

«Ο Νάσος ήταν ένας πολύ όμορφος άνθρωπος μέσα και έξω. Ένα παιδί γεμάτο ζωή, πάντα υγιής, όσα χρόνια τον ξέρω ποτέ δεν είχε προβλήματα υγείας, δούλευε σε χώρους εστίασης πολύ ήρεμος, πολύ ευχάριστος», ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη και πρόσθεσε: «Ήτανε μεγάλο το σοκ γιατί ήτανε και κακή η κατάσταση που τον βρήκανε. Το παιδί είχε πέσει για ύπνο και η κατάσταση που τον βρήκανε δεν δικαιολογεί να έπαθε αναρρόφηση».

Σύμφωνα με τον συγγενικό του περιβάλλον, ο Νάσος Κάτρης δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ η οικογένεια του δεν έχει ακόμα ενημερωθεί για τα ακριβή αίτια θανάτου του.

«Ο Νάσος δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Ήταν υγιέστατος, μέσα στη ζωή, σε όλα μέσα. Έκανε το εμβόλιο και λίγες ώρες μετά τον βρήκανε νεκρό. Δεν ξέρουμε γιατί έγινε όλο αυτό. Περιμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Δεν ξέρουμε τίποτα άλλο. Είμαστε και εμείς στο σκοτάδι και περιμένουμε να μας πούνε», δήλωσε συγγενής του στυλίστα.

Τον στυλίστα Νάσο Κάτρη βρήκε νεκρό στο σπίτι του η κολλητή του φίλη που ανησύχησε όταν τον έπαιρνε τηλέφωνο και δεν απαντούσε.

«Τον βρήκα νεκρό στο διαμέρισμά του χθες το βράδυ. Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τη σoρό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου. Ο Νάσος έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00 και γύρισε σπίτι του. Ήταν μια χαρά. Έφαγε με έναν φίλο του και μετά πήγε να κοιμηθεί. Αυτό που μάθαμε είναι ότι έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση. Το τηλέφωνο του βρέθηκε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του», δήλωσε η Αθηνά Βατικανου, φίλη του 40χρονου στυλίστα.

Η κηδεία του 40χρονου θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Χαλκίδα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα ρίξει φως στα αίτια τους θανάτου του.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 11/06/2021