Ελλάδα

«Μουδιασμένη» πρεμιέρα μουσικής στα μπαρ με τα ηχεία χαμηλά

11.06.2021 | 17:07

Τίποτα δεν σταματάει την νυχτερινή διασκέδαση στη Μύκονο με τις εικόνες από μισθωμένη βίλα που λειτουργεί σαν κλαμπ, να ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων από ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης.

Τα παράνομα VIP πάρτι σε πολυτελής βίλες της Μυκόνου έχουν πλέον υποκαταστήσει τα νόμιμα νυχτερινά κλαμπς, με τους επιχειρηματίες να μην μπορούν να δουλέψουν χωρίς μουσική και να κλείνουν στις 12:00 και κάποιους να κερδοσκοπούν εις βάρος τους.

Ακόμα και αν λειτουργούσαμε κανονικά, η παρουσία ουσιαστικά παράνομων καταστημάτων υγειονομικού σε βίλες, γιατί αυτό είναι. Είναι παράνομα καταστήματα υγειονομικού και είναι αθέμιτος ανταγωνισμός και δεν είναι μόνο σε ότι αφορά το κομμάτι της εφορίας, της ασφάλισης και της πυρόσβεσης είναι και ότι καμιά φορά είναι και κέντρα ανομίας, διακίνησης ουσιών και δεν τηρούνται και στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας» αναφέρει ο Ηρακλής Ζησιμόπουλος, πρόεδρος Σωματείου Επιχειρήσεων Μυκόνου.

Στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το MEGA από πάρτι με διάσημο dj του εξωτερικού που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε βίλα στην περιοχή του Kούνουπα, η σαμπάνια έρρεε άφθονη με τους νέους να διασκεδάζουν όλο το βράδυ έχοντας πληρώσει πάνω από 1.000 ευρώ για να εξασφαλίσουν την είσοδο τους.

Αν και οι επιχειρηματίες έχουν καταθέσει μηνυτήριες αναφορές, ο νέος τρόπος διασκέδασης σε μισθωμένες βίλες με opern bar και μεταφορά με λιμουζίνες έχει γίνει το νέο trend στη Μύκονο.

«Εάν δεν υπάρξει νομοθετικό πλαίσιο που να επιτρέπει στην αστυνομία να παρεμβαίνει στις βίλες αυτές που είναι παράνομα καταστήματα υγειονομικού το φαινόμενο αυτό θα συνεχίζεται επ’ άπειρον» εξήγησε ο κ. Ζησιμόπουλος.

Ο επιχειρηματίας που έγινε viral όταν προσγείωσε το ελικόπτερο του μέσα σε beach bar στη Μυκόνου, δημιουργώντας πανικό στους λουόμενους που πετάχτηκαν από τις ξαπλώστρες τους, έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το συμβάν.

«Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε σόου, ούτε ανάγκη το είχαμε. Μας υπέδειξαν ένα σημείο προσγείωσης, ήμασταν στο σημείο, το είδαμε ότι ήταν καθαρό και όχι επικίνδυνο και έτσι κάναμε την πιο γρήγορη προσέγγιση για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα» τόνισε ο επιχειρηματίας Βασίλης Χύτος.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φόρα που ο επιχειρηματίας έκανε πίστα προσγείωσης την αμμουδιά, προτιμώντας να κατέβει στην παραλία παρά στο ελικοδρόμιο.

Αυτό αύριο κανονικά μπορεί να ακούγεται μουσική σε beach bar. Προσδοκάμε να γίνει αρχή για την επανένταξη στην κανονικότητα. Δεν θα μας ανεβάσει την δουλειά σε σημαντικά επίπεδα. Αυτό που θα γίνει είναι ότι θα βοηθήσει τον κόσμο» αναφέρει υπεύθυνος beach bar Σπύρος Παππάς.

«Θα αναγκαστούμε να κάνουμε τον τροχονόμο, όπως κάναμε και πέρυσι. Θα τον πιάσω και θα του πω ευγενικά ότι πρέπει να τηρήσει τα μέτρα» δήλωσε ο ίδιος.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 11/06/2021

Ελλάδα