Κόσμος

Tik Tok: Σοκ από την πρόκληση με τον «αναμμένο καθρέφτη» – Έφηβη κινδύνεψε να χάσει την ζωή της

09.06.2021 | 17:40

Αυτή είναι η κατάληξη άλλης μίας επικίνδυνης πρόκλησης στο τικ-τοκ. Μία νεαρή κοπέλα με σοβαρά εγκαύματα στο κρεβάτι. Η πρόκληση δείχνει εντυπωσιακή είναι όμως απίστευτα επικίνδυνη και για αυτό κανείς δεν πρέπει να την κάνει.

Ο νεαρός κάνει σχέδια με σπρέι στον καθρέφτη. Το σπρέι έχει αλκοόλ που είναι εύφλεκτο. Σβήνει τα φώτα και ανάβει φωτιά. Οι παραγγελίες από φίλους του στο τικ-τοκ πέφτουν βροχή. Του ζητάν να κάνει και ένα τετράγωνο. Το κάνει.

Άλλα παιδιά θέλουν να μιμηθούν ανάμεσα τους και η 13χρόνη Ντέστινι. Η πλάκα κατέληξε σε τραγωδία με το παιδί να υποφέρει βαριά εγκαύματα όταν ένα μπουκάλι με οινόπνευμα φούντωσε και το παιδί άρπαξε φωτιά. Η μητέρα της 13χρόνης είναι σε κατάσταση σοκ.

Για ακόμα μία φορά τα διεθνή δίκτυα απασχολούνται με τις προκλήσεις του τικ τοκ που μπορεί να αποδειχτούν ακραία επικίνδυνες.

Η φλεγόμενη νεαρή ούρλιαζε από τον πόνο. Η μητέρα της άκουσε τις κραυγές και έτρεξε στο μπάνιο. Το θέαμα ήταν αποτρόπαιο. H μητέρα της άτυχης κοπέλας προειδοποιεί.

Το θέμα έχει κινητοποιήσει και την πυροσβεστική.

Αν όλα πάνε καλά η μικρή θα μείνει τουλάχιστον 2 μήνες στο νοσοκομείο ενώ οι γονείς σε όλο τον κόσμο χτυποκαρδούν για τα παιδιά τους.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 09/06/2021

Κόσμος