Ελλάδα

Ο ντελιβεράς που κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. όταν ανησύχησε για πελάτη μιλά στο MEGA – Συγκινεί η φροντίδα του στον 68χρονο που βρέθηκε νεκρός

09.06.2021 | 18:41

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στον Αλμυρό Βόλου ένας 68χρονος άνδρας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μόνος και ουσιαστικά αβοήθητος. Την ελληνική αστυνομία ειδοποίησε ο διανομέας από το κατάστημα εστίασης που έπαιρνε φαγητό ο άτυχος άνδρας.

Ο κ. Φώτης Κουτέ, ο διανομέας που ανησύχησε επειδή ο 68χρονος δεν είχε εμφανιστεί τελευταία για να κάνει κάποια παραγγελία, ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ.Οι Αρχές ζήτησαν την διεύθυνηση του άνδρα και έστειλαν ένα περιπολικό να δει τι συμβαίνει. Γύρω στις 5 το απόγευμα, φτάνοντας στο σπίτι του στον Αλμυρό διαπίστωσαν ότι είναι νεκρός.

Ο κ. Κουτέ μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τη σχέση του με αυτόν τον ηλικιωμένο άνθρωπο και πόσο του είχε σταθεί. «Από όταν τον γνώρισα αναπτύξαμε μια πιο φιλική σχέση. Δεν έτρωγε σωστά και σε συννενόηση με τη γυναίκα μου του πήγαινα και φαγητό από το σπίτι μου. Κι εμείς μετανάστες είμαστε σε αυτή τη χώρα προσπαθούσαμε να τον βοηθήσουμε. Τις τελευταίες ημέρες είχε επιβαρυνθεί η κατάστασή του και είχα πάει στην υπηρεσία του δήμου “Βοήθεια στο σπίτι”. Ήταν μοναχικός άνθρωπος. Την τελευταία φορά που πήγα να του αφήσω φαγητό δεν άνοιξε την πόρτα, δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Μετά από πολλές προσπάθειες και ενημέρωση της αστυνομίας τον βρήκαν νεκρό». «Σε τέτοιες εποχές δύσκολα, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται. Νιώθεις και προσφέρεις», πρόσθεσε.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 09/06/2021

Ελλάδα