Ελλάδα

Στην τελική ευθεία για μουσική και στα beach bars – Δύσκολη εξίσωση για τους επιχειρηματίες

09.06.2021 | 08:58

Στη Ρόδο, σε ένα από τα beach bars του νησιού, βρέθηκε η κάμερα του Mega καταγράφοντας την ανησυχία των επιχειρηματιών για τη δύσκολη εξίσωση που έχουν να αντιμετωπίσουν προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ο επιχειρηματίας και υπεύθυνος τους καταστήματος Γιάννης Χαλικιάς, εξηγώντας τους προβληματισμούς του.

«Το μαγαζί είναι εστιατόριο – καφέ μπαρ, και το βράδυ έρχεται κόσμος να πιει το ποτό του. Βέβαια δεν επιτρέπεται να στέκονται όρθιοι, οπότε όλοι κάθονται σε τραπέζια. Αν ανοίξει η μουσική πιστεύω ότι θα γίνει χαμός από κόσμο, θα είναι αδύνατο να είναι όλοι καθιστοί. Ο χορός απαγορεύεται. Δεν έχω σκεφτεί αν θα βάλω μόνο εμβολιασμένους στο μαγαζί, μου φαίνεται ρατσιστική διάκριση αφού το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό. Είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί αυτό», είπε ο κ. Χαλικιάς.

Όπως σχολίασε σχετικά ο ΓΓ Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, η εξίσωση είναι δύσκολη και καλό θα ήταν να δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες, προκειμένου να γνωρίζει και η αστυνομία πώς θα πρέπει να κινείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 09/06/2021

Ελλάδα