Ελλάδα

Αγία Βαρβάρα: Προφυλακίστηκε ο 75χρονος για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του

09.06.2021 | 13:17 Eνσωμάτωση

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο 75χρονος που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα. Στο απολογητικό του υπόμνημα αναφέρει ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τη γυναίκα αλλά ότι έχασε τον έλεγχό του. Οι κόρες του ζευγαριού δηλώνουν έτοιμες να εμφανιστούν ενώπιον της ανακρίτριας και να στηρίξουν τις κατηγορίες σε βάρος του πατέρα τους.

To δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 75χρονος ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Οικογενειακή τραγωδία

Ο 75χρόνος και η 64χρονη γνωρίζονταν επί σχεδόν 40 χρόνια.

Από το 2017 που βρίσκονταν σε διάσταση η σχέση τους ήταν θυελλώδης με επίκεντρο τις περιουσιακές διαφορές που τους οδήγησαν στα δικαστήρια.

Ο 75χρονος εάν και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του θύματος, απέναντι του απαράδεκτη και την 64χρονη, αχάριστη.

Αναμενόμενη εξέλιξη χαρακτήρισε ο δικηγόρος, Θεόδωρος Μαντάς την προφυλάκιση του εντολέα του.

«Τρελάθηκα και πυροβόλησα»

Ο κατηγορούμενος στο πολυσέλιδο υπόμνημα του αλλά και απαντώντας στις ερωτήσεις της ανακρίτριας επανέλαβε ότι δεν πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του με πρόθεση να την σκοτώσει αλλά πως τρελάθηκε όταν εκείνη τον εξύβρισε.

Οι κόρες του ζευγαριού προτίθενται να παρουσιαστούν ενώπιον της ανακρίτριας και να δηλώσουν παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας σε βάρος του πατέρα τους, για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζουν ότι είχε ξεσπάσματα βίας.

Κατά του πατέρα τους οι κόρες της 64χρονης

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων μετέβησαν το πρωί οι κόρες της 64χρονης που δολοφονήθηκε από τον 75χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Οι δύο κόρες του ζεύγους έφτασαν στα δικαστήρια συνοδεία της δικηγόρου τους, ώστε να καταθέσουν παράσταση πολιτικής αγωγής, ενώ ζητούν την άμεση απόδοση δικαιοσύνης για τη δολοφονία της μητέρας τους.

Σημειώνεται πως ο 75χρονος, μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 09/06/2021