Κόσμος

Oι Anonymous «χτυπούν» τον Έλον Μασκ

08.06.2021 | 18:32 Eνσωμάτωση

«Oι Anonymous ξαναχτυπούν μετά από πολύ καιρό και ο στόχος είναι το αφεντικό της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ» ανέφερε το μήνυμα των Anonymous, που προσθέτουν πως «ο κόσμος αρχίζει να σε βλέπει πλέον ως έναν πλούσιο νάρκισσο που θέλει απεγνωσμένα να τραβά την προσοχή».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους διάσημους χάκερς ήταν ενώ στην αρχή ο Μάσκ προωθούσε τα κρυπτονομίσματα ξαφνικά δήλωσε πως δεν θα δέχεται συναλλαγές με bitcoins ώστε να διατηρήσει τις κρατικές χρηματοδοτήσεις. Οι επιπτώσεις για τα κρυπτονομίσματα ήταν άμεσες προκαλώντας την κατρακύλα της αξίας και σε άμεσες ρευστοποιήσεις.

«Eπιχείρησες να δημιουργήσεις ορυχείο κρυπτονομισμάτων γιατί ήθελες να συγκεντρώσεις τη βιομηχανία κάτω από τη δική σου επιρροή. Διαβάζοντας τα σχόλια στο twitter φαίνεται με τα παιχνίδια που έπαιξες κατάστρεψες ζωές» τόνισαν οι Anonymous, συμπληρώνοντας: «Πολλοί άνθρωποι τώρα μαθαίνουν ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της Τέσλα δεν προέρχεται από τις πωλήσεις αλλά από τις κρατικές επιδοτήσεις… Δεν είσαι ο ιδρυτής της Τesla. Aπλά αγόρασες την εταιρία από δύο ανθρώπους πιο έξυπνους από σένα».

Μάλιστα, στο τέλος της ανακοίνωσής τους τον απειλούν. «Μπορεί να πιστεύεις ότι είσαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος αλλά βρήκες το μάστορα σου! Είμαστε οι Anonymous και είμαστε λεγεώνα!
Να μας περιμένεις!» προσθέτουν.

Ο ίδιος πάντως δεν έχασε την ψυχραιμία του και απάντησε πάλι με ένα αινιγματικό tweet. «Μη σκοτώνεις αυτό που μισείς, σώσε αυτό που αγαπάς» σημείωσε.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 08/06/2021