Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας από τις συμμορίες ανηλίκων: Πώς δρουν

Η παραβατικότητα φωλιάζει πια και στις πιο τρυφερές ηλικίες.

Μικρά παιδιά εναντίον… μικρών παιδιών, με ξυλοδαρμούς και απειλές ακόμη και με κλοπές.

Η θεία 14χρονου ο οποίος έπεσε θύμα δύο δραστών ηλικίας 10 με 12 ετών προσπαθεί να βοηθήσει το παιδί να συνέλθει από το σοκ.

Ληστής ετών… 8

Στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, ανήλικοι χθες βράδυ χτύπησαν κι έκλεψαν συνομηλίκους τους.

Μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, ένα παιδί μόλις 8 ετών με δύο 15χρονους επιτέθηκαν σε δύο ανήλικα αγόρια με κλωτσιές και μπουνιές και άρπαξαν τα κινητά και τα πορτοφόλια τους.

Αστυνομικοί έφθασαν άμεσα στα ίχνη των 3 ανηλίκων και τους συνέλαβαν.

Την ίδια ώρα, κοινό μυστικό στις παρέες των εφήβων έχει γίνει ο τρόπος που δρουν οι συμμορίες ανηλίκων στις περιοχές που θεωρούν κτήμα τους.

Η αύξηση της εγκληματικότητας ανηλίκων προβληματίζει τις Αρχές, καθώς η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές της Αττικής είναι καθημερινό φαινόμενο.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Αποστολή στο Ισραήλ δύο χρόνια μετά την 7η Οκτωβρίου

Απόρρητο