Ελλάδα

Θρίλερ με την ψυχολόγο της άτυχης Καρολάιν

05.06.2021 | 20:09

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της γυναίκας που έβλεπε ως ψυχολόγο η 20χρονη Καρολάιν. Ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων καλεί τη γυναίκα να προσκομίσει το πτυχίο της ενώ εκείνη απάντησε με εξώδικο.

Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκεται η γυναίκα στην οποία η 20χρονη Καρολάιν θύμα της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά είχε απευθυνθεί για να ζητήσει ψυχολογική στήριξη μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Η εμφάνιση της Ελένης Μυλωνοπούλου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με αφορμή την τραγωδία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του συλλόγου Ελλήνων ψυχολόγων.

Ο σύλλογος κατηγόρησε ευθέως την κ.Μυλωνοπουλου για αντιποίηση του επαγγέλματος του ψυχολόγου και ζήτησε να τους προσκομίσει πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος. Η κ .Μυλωνοπούλου μέσω του δικηγόρου της μιλά για έωλες και ανυπόστατες κατηγορίες του συλλόγου ψυχολόγων στον οποίο απάντησε με εξώδικο.

«Ουδέποτε συστήθηκα με το επάγγελμα της ‘ψυχολόγου’. Ουδεμία διοικητική άδεια απαιτούνταν για την άσκηση της ΝΟΜΙΜΗΣ αυτής επαγγελματικής δραστηριότητας μου!!»

Στο διαδίκτυο η κ Μυλωνοπούλου εμφανίζεται ως κλινική σύμβουλος ψυχικής υγείας και κλινικός υπνοθεραπευτής με μακρά πορεία στη μαιευτική .Μιλώντας στο MEGA γυναίκα που είχε απευθυνθεί στο παρελθόν στην κ.Μυλωνοπουλου ανέφερε.

‘’Είχε στον τοίχο του γραφείου της κρεμασμένα πολλά πτυχία και μου έλεγε πως είναι η καλύτερη στον τομέα της . Την είχα βρει από ιστότοπο αναζήτησης γιατρών όπου αναφερόταν ως ψυχολόγος ‘’

Ανέφερε μάλιστα πως θα αντιμετώπιζε με επιτυχία το σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε

‘’Θα σου περάσουν όλα εδώ μου είχε πει και για αρχή μου ζήτησε να σταματήσω τη φαρμακευτική αγωγή που μου είχε συστήσει γιατρός .Είχε εμφανίσει σε μια επίσκεψη μου και μια συσκευή που υποτίθεται πως αφαιρεί την αρνητική ενέργεια ‘’

Με μια γραπτή ανακοίνωση της πάντως σήμερα που κοινοποιείται μέσω του δικηγόρου της μια μέρα μετά το εξώδικο προς το σύλλογο Ελλήνων ψυχολόγων η κ.Μυλωνοπουλου γνωστοποιεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πως η συνέχεια της υπόθεσης θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες …

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 05/06/2021

Ελλάδα