Ελλάδα

Νέα Μάλγαρα: Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο του μικρού Γιώργου – Τραγικές φιγούρες η οικογένειά του

04.06.2021 | 17:23 Eνσωμάτωση

Η αυλαία του δράματος βρίσκει όλους εκείνους που τον μεγάλωναν με αγάπη από την πρώτη στιγμή, να προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας με λίγα λουλούδια στα χέρια και οι συντετριμμένοι γονείς πάντα κοντά στο λευκό φέρετρο του αδικοχαμένου παιδιού τους, του μικρού Γιώργου που ξέφυγε για λίγο από την προσοχή των παππούδων του και έπεσε μέσα σε βόθρο που ήταν ανοιχτός.

Τα κουφέτα που μοιράζονται και τα γαλανόλευκα μπαλόνια που υπάρχουν συμβολικά στην εκκλησία, είναι αδύνατον να μετριάσουν τον πόνο ψυχής που αισθάνονται όλοι.

Λόγια παρηγοριάς για τους γονείς είναι αδύνατον να ειπωθούν. Ο πόνος τους άλλοτε βουβός και άλλοτε σπαρακτικός, στις αγκαλιές στενών συγγενών τους.

Ο ιερέας που τέλεσε την κηδεία, μιλώντας στο MEGA, σημείωσε πως δεν «υπάρχουν λόγια και εκφράσεις που μπορούν να δείξουν τη συμπαράστασή μας».

«Ο Θεός να παρηγορήσει και να δώσει κουράγιο στους οικείους του».

Εκτός από τους γονείς, τραγικές φιγούρες στην κηδεία ο παππούς και η γιαγιά του άτυχου παιδιού. Εκείνοι, που για λίγο έχασαν το εγγονάκι από το οπτικό τους πεδίο και έγινε το κακό που σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα.

Στην εκκλησία των αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Κίμινα Θεσσαλονίκης και πολλοί γείτονες της οικογένειας, που έζησαν τα τραγικά γεγονότα από κοντά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το φρεάτιο που έπεσε το παιδί ήταν ανοιχτό, καθώς είχαν γίνει εργασίες εν αναμονή του συνεργείου καθαρισμού.

Στο σημείο υπήρχε συρματόπλεγμα το οποίο είχε τοποθετηθεί πρόχειρα μέχρι να γίνει ο καθαρισμός. Το αγγελούδι βρέθηκε στο σημείο και χωρίς να το δει και να προλάβει κανείς να αντιδράσει, έπεσε μέσα και ξεψύχησε.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιώργου επέστρεψε από το επαγγελματικό του ταξίδι μόλις έμαθε το τραγικό συμβάν και μαζί με τη σύζυγο και τους υπόλοιπους συγγενείς ανεβαίνει έναν Γολγοθά που φαντάζει ατελείωτος.

Η νύχτα που έρχεται θα είναι για όλους το ίδιο δύσκολη με τις δύο προηγούμενες. Αυτές, που ακολούθησαν μετά την τραγωδία στα Μάλγαρα που συντάραξε τη χώρα.

Ο μικρός Γιώργος έφυγε πριν προλάβει να μεγαλώσει. Από λάθη, ατυχίες και ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας, που έμελλε να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 04/06/2021