Πολιτισμός

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Η Δέσποινα Βανδή είναι η σούπερ σταρ της Ελλάδας

03.06.2021 | 10:29

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», το Σάββατο 5 Ιουνίου, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή.

Η Δέσποινα Βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού προσκαλεί τους τηλεθεατές στην καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού.

Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό στη Λίμνη Βουλιαγμένης, η Δέσποινα Βανδή κάνει μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Μαζί της ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Μέμος Μπεγνής. Special guest ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης Μανώλης Κονταρός.

Ο Άκης Δείξιμος μίλησε για τα 20 χρόνια που έχει δουλέψει με την Δέσποινα Βανδή και θυμήθηκε το «Στα ‘δωσα όλα», κατά τη γνώμη του ένα από τα καλύτερα τραγούδια της.

Από την μεριά του ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τη Δέσποινα Βανδή.

«Μετά από τόσα χρόνια πρώτη φορά συνεργάζομαι με την Βανδή. Ήμασταν φίλοι, συνεργαζόμασταν αλλά δεν είχαμε δουλέψει ποτέ μαζί» ανέφερε ο Χριστοφόρου.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής τόνισε ακόμα ότι η συνεργασία του με τη Βανδή θα ταξιδέψει και στην Κύπρο. «Η Δέσποινα Βανδή είναι η Δέσποινα Βανδή. Είναι μοναδική. Είναι σχεδόν 30 χρόνια στο τραγούδι. Είναι η σούπερ σταρ της Ελλάδος. Έχει όλο το πακέτο που χαρακτηρίζει μια σούπερ σταρ».

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αναφέρθηκε και σε μια μελλοντική παρουσία του στη Eurovision. «Αν πας μια φορά δεν μπορείς μετά να της αρνηθείς ποτέ…» εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Η Δέσποινα Βανδή δίνει ρυθμό σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό βράδυ με τις αμέτρητες επιτυχίες της μεταξύ των οποίων «Αυλή του Παραδείσου», «Υπάρχει Ζωή», «Νυχτολούλουδο», «Έλα», «Αδιέξοδο», «Στα ‘Δωσα Όλα» αλλά και τις πιο πρόσφατες «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» και «Πέτρα» με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους και του Νίκου Μωραΐτη.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! - 03/06/2021

Πολιτισμός