Ελλάδα

Άγνωστοι έκαναν γυαλιά καρφιά κτίριο γραφείων στο κέντρο της Αθήνας

02.06.2021 | 22:59

Οι εικόνες που αντίκρισαν το πρωί οι υπάλληλοι και ιδιοκτήτες των γραφείων, μόλις έφτασαν στη δουλειά, τους άφησαν άναυδους.

Σε 9 γραφεία της πολυκατοικίας, οι διαρρήκτες είχαν καταφέρει να σκάψουν γύρω από τις κάσες και να αχρηστέψουν τις πόρτες ασφαλείας, ένα μήνα μετά την εισβολή στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, στην ίδια πολυκατοικία.

Όλα έγιναν στην οδό Μαυροκορδάτου 9 στο κέντρο της Αθήνας. Όπως εκτιμά η Αστυνομία, οι δράστες πήδηξαν στην ταράτσα από διπλανό κτίριο και, αφού παραβίασαν την πόρτα, ξεκίνησαν το καταστροφικό τους έργο.

Οι δράστες αυτήν τη φορά δεν ασχολήθηκαν με το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, όμως προκάλεσαν ζημιές σε άλλα 9 και κατάφεραν να τρυπώσουν σε πέντε.

Μέσα στα γραφεία ανοίγουν ντουλάπες και συρτάρια. Παίρνουν δύο laptop που βρίσκουν και φεύγουν δίχως να γίνουν αντιληπτοί.

Οι δράστες μπορεί να έκαναν θόρυβο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, αλλά όπως φαίνεται γνώριζαν ότι δεν υπήρχε κανείς να τους ακούσει, αφού στους ορόφους της πολυκατοικίας υπάρχουν μόνο γραφεία, που τις νύχτες παραμένουν κλειστά.

Μετά το νέο χτύπημα, οι ιδιοκτήτες ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή και εμφανίζονται αποφασισμένοι να τοποθετήσουν κάμερες ασφαλείας για να θωρακίσουν καλύτερα τα γραφεία τους.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 02/06/2021

Ελλάδα