Ελλάδα

Ραφήνα: Συγκλονίζει η 13χρονη παρ’ ολίγο θύμα αρπαγής – «Με απειλούσε να μπω στο αμάξι»

31.05.2021 | 20:21 Eνσωμάτωση

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μέσα στη νύχτα, η 13χρονη μαθήτρια από τη Ραφήνα.

Η ίδια η 13χρονη κοπέλα που παρ’ ολίγο να πέσει θύμα αρπαγής στη Ραφήνα, περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν ένας άνδρας επιχείρησε να τη βάλει στο αυτοκίνητό του.

Το δεκατριάχρονο κορίτσι περιέγραψε πώς ένας άνδρας προσπάθησε να τη βάλει στο αυτοκίνητό του κόβοντάς της το δρόμο την ώρα που έκανε αμέριμνη ποδήλατο.

«Ήμουνα στο “Νούφαρο” εκεί πέρα κοντά στην πλατεία και κατέβαινα Αραφήνος και με απειλούσε στην ουσία να μπω μέσα. Με απειλούσε για να μπω μέσα στο αμάξι του να με πάει σπίτι. Στην ουσία αυτό έγινε» σημείωσε η 13χρονη.

«Μπες τώρα στο αυτοκίνητο»

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μικρής μαθήτριας, ο άνδρας ήταν ιδιαίτερα επίμονος στην προσπάθειά του να την αρπάξει και να την βάλει στο αυτοκίνητό του.

«Στην αρχή μου είπε ‘Γεια σου κούκλα, τι κάνεις;’ και μετά έστριψε ανάποδα, ήταν 20 λεπτά που ήμουν… εγώ εδώ πέρα και από δίπλα μου το αμάξι» φέρεται να της είπε.

Όπως είπε η δεκατριάχρονη στους αστυνομικούς, στις 23:15 το βράδυ της Πέμπτης κι ενώ επέστρεφε στο σπίτι της με το ποδήλατο, ένας άνδρας σε ένα λευκό αυτοκίνητο της έκοψε τον δρόμο.

Η… πολιορκία του μικρού παιδιού κράτησε 20 περίπου λεπτά και για μια απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου. Το παιδί άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Τότε ο άνδρας έστριψε το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Με υπνωτικά χάπια στο αυτοκίνητο

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της μικρής και βγήκαν στο δρόμο. Ένα ζευγάρι που βρισκόταν στην περιοχή φωτογράφισε με κινητό τηλέφωνο το αυτοκίνητο. Οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να το ταυτοποιήσουν και αργά το ίδιο βράδυ συνελήφθη ένας 45χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε απασχολήσει τις Αρχές και παλαιότερα, καθώς εμφανιζόταν στους κατοίκους της περιοχής ψευδώς ως λογιστής.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν υπνωτικά χάπια, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν είχε την πρόθεση να τα χορηγήσει στη μικρή μαθήτρια.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 31/05/2021