Life

Lady Gaga: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του βιασμού της – Συγγνώμη στην Νταϊάνα 25 χρόνια μετά

24.05.2021 | 11:25

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η Lady Gaga, μιλώντας για τον βιασμό που υπέστη στα 19 της, με τον βιαστή της να την αφήνει έγκυο.

Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν 19 ετών όταν έπεσε θύμα βιασμού από μουσικό παραγωγό, που απείλησε να καταστρέψει όλη τη μουσική της αν δεν έβγαζε τα ρούχα της.

Λέει πως ο φερόμενος βιαστής την «παράτησε τότε έγκυο σε μια γωνιά… επειδή έκανα εμετούς».

Χρόνια αργότερα, έπαθε «ψυχωτικό επεισόδιο» και ήταν σε «απόλυτη κατάσταση παράνοιας» ως αποτέλεσμα του ψυχολογικού τραυματισμού της.

Η Gaga, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Stefani Germanotta, μίλησε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς «The Me You Can’t See» των πρίγκιπα Ουίλιαμ και Όπρα Γουίνφρεϊ για το στίγμα γύρω από την ψυχική υγεία.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η συγγνώμη του δημοσιογράφου που άργησε 25 χρόνια

Ο δημοσιογράφος Μάρτιν Μπασίρ, ο οποίος κατηγορείται για απάτη για την εκρηκτική συνέντευξη που είχε πάρει το 1995 από τη Λαίδη Νταϊάνα, ζήτησε συγγνώμη από τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, αλλά χαρακτήρισε «παράλογο» να συνδέονται οι πράξεις του με το βίαιο θάνατο της μητέρας τους.

Περισσότερα από 25 χρόνια μετά απ’ αυτή την εκρηκτική για τη βρετανική μοναρχία συνέντευξη της Λέιντι Ντι, μια ανεξάρτητη έκθεση κατήγγειλε την Πέμπτη τις μεθόδους «εξαπάτησης» που χρησιμοποιήθηκαν απ’ αυτόν το δημοσιογράφο για να την πάρει, με αποτέλεσμα το BBC να ζητήσει συγγνώμη.

Ο αδελφός της Νταϊάνας, ο Τσαρλς Σπένσερ, είχε υποστηρίξει πως ο Μάρτιν Μπασίρ του είχε δείξει παραστατικά –που αποδείχθηκαν πλαστά–, τα οποία αποδείκνυαν πως οι υπηρεσίες ασφαλείας πλήρωναν δύο πρόσωπα στην Αυλή για να κατασκοπεύουν την αδελφή του. Αυτό ήταν που τον ώθησε, σύμφωνα με τον ίδιο, να παρουσιάσει τον δημοσιογράφο στην Λέιντι Ντι.

Ο Μπασίρ, ερωτηθείς από τους Sunday Times, εξέφρασε τη «βαθιά λύπη» του προς τους γιούς της πριγκίπισσας, τον Χάρι και τον Ουίλιαμ. «Ουδέποτε θέλησα να βλάψω την Νταϊάνα με οποιονδήποτε τρόπο και δεν πιστεύω πως την βλάψαμε», δήλωσε στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με τον Ουίλιαμ, η συνέντευξη συνέβαλε στο να επιδεινωθεί περαιτέρω η σχέση ανάμεσα στους γονείς του και «τροφοδότησε τους φόβους, την παράνοια και τη μοναξιά των τελεταίων χρόνων» της ζωής της Νταϊάνας.

Ο Χάρι, από την πλευρά του, έφθασε να πει ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στο θάνατο της μητέρας του και «αυτή την κουλτούρα της εκμετάλλευσης και πρακτικών αντίθετων σε οποιαδήποτε δεοντολογία».

Η Νταϊάνα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα το 1997 στο Παρίσι, σε ηλικία 36 ετών.

«Δεν πιστεύω πως θα μπορούσα να θεωρηθώ υπεύθυνος για πολλά απ’ αυτά που συνέβαιναν στη ζωή της και για τα περίπλοκα προβλήματα που περιέβαλλαν αυτές τις αποφάσεις», δήλωσε ο Μπασίρ. «Πιστεύω ότι το να λέει κανείς ότι είμαι ατομικά υπεύθυνος είναι παράλογο και άδικο».

Η συνέντευξη του 1995, την οποία μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο παρακολούθησαν σχεδόν 23 εκατομμύρια τηλεθεατές, είχε πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους όρους που είχε θέσει η Νταϊάνα, υπογράμμισε, και οι δυο τους παρέμειναν μετά πολύ καλοί φίλοι.

Τα… κονσίλερ του Άλεξ Ροντρίγκεζ

Ανδρικό κονσίλερ προμόταρε στο κοινό ο Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Το γεγονός ότι ο σκληρός Άλεξ προμόταρε τέτοια προϊόντα, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο διαδίκτυο.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! - 24/05/2021

Life