Ελλάδα

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τα 5 αναπάντητα ερωτήματα που απασχολούν τις αρχές

23.05.2021 | 13:21 Eνσωμάτωση

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δολοφόνων της 20χρονης Καρολάιν, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία για την υπόθεση οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής φαίνεται να έχουν το σκίτσο ενός εκ των εγκληματιών. Την ίδια στιγμή 5 αναπάντητα ερωτήματα απασχολούν τις αρχές.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δολοφόνων της 20χρονης Καρολάιν ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία φαίνεται οι αρχές να έχουν στα χέρια τους το σκίτσο ενός εκ των εγκληματιών, μέσα από την περιγραφή που έδωσε ο 32χρονος πιλότος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει εντοπίσει «ορφανά» δείγματα DNA τα οποία προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει.

Αυτή η περιγραφή και το σκίτσο έχει διαμορφώσει λίστα 35 περίπου υπόπτων από τους τουλάχιστον 150 που ήταν αρχικά οι σεσημασμένοι που έψαχναν.

Επιπλέον, στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκονται τουλάχιστον τρία ύποπτα οχήματα που το κρίσιμο χρονικό διάστημα έχουν αποτυπωθεί σε κάμερες ασφαλείας και σε βίντεο, ωστόσο ακόμα δεν έχει πιστοποιηθεί αν είναι ένα από αυτά που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα των οχημάτων κρίνεται ως πολύ σημαντικό από τις αρχές, οι οποίες καλούνται να απαντήσουν στο πολύ κρίσιμο ερώτημα: Πώς έφθασαν και πώς έφυγαν από τη μεζονέτα των Γλυκών Νερών οι δράστες.

Αναπάντητα ερωτήματα

12 ημέρες από την αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν και οι δράστες κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Γιατί άφησαν το κινητό μπροστά στον 32χρονο πιλότο;

Γιατί αποφάσισαν να πνίξουν την 20χρονη και όχι να την ακινητοποιήσουν;

Γιατί δεν έφερε χτυπήματα στο σώμα της;

Γιατί ο 32χρονος δεν είχε ίχνη στο σώμα του από το δέσιμο των δραστών;

Γιατί εξαφάνισαν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες και δεν τις «ξήλωσαν»;

Το νέο μήνυμα του πιλότου

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν με νέο μήνυμα του, αναφέρθηκε στην κατάθεση της ψυχολόγου στην ασφάλεια. Όπως λέει ο πιλότος, η ψυχολόγος την οποία είχε επισκεφθεί το ζευγάρι, δε θα προσφέρει κανένα νέο στοιχείο στην εξιχνίαση της δολοφονίας.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την διαλεύκανση της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο τονίζουν ότι πράγματι υπάρχουν κενά και εύλογες απορίες που επιχειρείται σταδιακά να απαντηθούν.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 23/05/2021