Ελλάδα

Υποδέχονται τους πρώτους τουρίστες Λευκάδα & Χαλκιδική

22.05.2021 | 09:32 Eνσωμάτωση

Μια βόλτα μέχρι τη Λευκάδα και τη Χαλκιδική έκανε η εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, καταγράφοντας τις προετοιμασίες των επιχειρηματιών για την υποδοχή των τουριστών.

«Κάτι αρχίζουμε να έχουμε από κρατήσεις, ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει, αλλά φαίνεται μια ελπίδα δυνατή. Κρατήσεις υπάρχουν, σαφώς δεν είναι ακόμη τελειωτικές, αλλά πιστεύουμε ότι με τη ζήτηση που υπάρχει θα καταφέρουμε να σώσουμε τη χρονιά. Οι εμβολιασμοί εδώ είναι σε αρκετά καλό επίπεδο», ανέφερε ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Λευκάδας, Μάνος Φερμός.

Στη Σάρτη Χαλκιδικής η αισιοδοξία για το άνοιγμα του τουρισμού είναι διάχυτη.

«Στη Σάρτη τα πράγματα πάνε αρκετά καλά, οι κρατήσεις μας είναι ήδη σε αρκετά καλό επίπεδο. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για φέτος. Έχουμε αρκετούς βορειοελλαδίτες, και κατά κύριο λόγο δεχόμαστε Βαλκάνιους και ανατολικοευρωπαίους. Η Σάρτη είναι ένας προορισμός για όλες τις τσέπες και όλα τα γούστα. Τώρα, για τον Ιούνιο, έχουμε πολύ καλές προσφορές, μπορεί ένα δωμάτιο να κοστίζει από 30 ευρώ. Τον Αύγουστο ανεβαίνουν οι τιμές, αλλά πάντα ανταποκρίνονται στις παρεχόμενες υπηρεσίες», είπε η κ. Αντωνία Δαλαβίτσου, πρόεδρος τουριστικών καταλυμάτων Σάρτης.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 22/05/2021