Αθλητικά

Super League: Ο Εργοτέλης καταγγέλλει τον Ιωνικό και τον διαιτητή Φωτιά

20.05.2021 | 21:47

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες του Εργοτέλη για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ιωνικό, στον οποίο η ομάδα της Νίκαιας νίκησε 2-1 και ανέβηκε στη Super League. Την ίδια ώρα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ζήτησε ενημέρωση από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Καθεστώς τρομοκρατίας καταγγέλλει ο Εργοτέλης ότι συνάντησε στη Νίκαια.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, προχώρησε σε καταγγελίες για όσα έγιναν στο ματς με τον Ιωνικό, αναφέροντας μπράβους και προπηλακισμούς των διαιτητών.

Μεταξύ άλλων αναφέρει σε ανακοίνωση:

Στην κερκίδα τους ήταν 50 τουλάχιστον οπαδοί του Ιωνικού. Εκτός των οπαδών, ήταν μέσα στο γήπεδο 20 φουσκωτοί μπράβοι που στο ημίχρονο ήρθαν, παρουσία της Αστυνομίας, να μας πάρουν τα κινητά γιατί τραβούσαμε βίντεο τους προπηλακισμούς των διαιτητών.

Ο αστυνομικός διευθυντής, ακολουθώντας τους τραμπούκους, ήρθε στην κερκίδα και επέπληξε το γιο μου επειδή τραβούσε βίντεο αυτά που είχαν γίνει μπροστά του.

Στον Εργοτέλη είναι έξαλλοι και για την διαιτησία του Φωτιά που με τις λανθασμένες αποφάσεις του ευνόησε τον Ιωνικό. Δύο φάσεις κλειδιά μέσα σε λίγα λεπτά που άλλαξαν την ροή του ματς.

Αρχικά στο 73΄ο Φωτιάς απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τσέλιο σε φάση που φαίνεται πως δεν υπάρχει καν παράβαση, ενώ στο 75΄μέτρησε το γκολ ισοφάρισης του Ιωνικού παρότι έγινε καθαρό επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα του Εργοτέλη.

Ενημέρωση για όσα έγιναν στον αγώνα ζήτησε από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ενώ ζήτησε άμεσα και την εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας για περαιτέρω ενέργειες.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 20/05/2021

Αθλητικά