Κόσμος

Ισραήλ: Επιθετική ανάρτηση εναντίον της Μπέλα Χαντίντ – Παντρεύτηκε η Αριάνα Γκράντε

18.05.2021 | 07:00

Στη Μπέλα Χαντίντ, η οποία διαδήλωσε υπέρ των Παλαιστινίων, επιτίθεται με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το κράτος του Ισραήλ.

Το νεαρό μοντέλο φόρεσε το παραδοσιακό μαντίλι και κατέβηκε στο δρόμο προκειμένου να ενωθεί με τους διαδηλωτές υπέρ των Παλαιστινίων στη Νέα Υόρκη. Αυτό ωστόσο εξόργισε το Ισραήλ, το οποίο θέλησε να απαντήσει, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στην 24χρονη καλλονή.

«Όταν διάσημοι, όπως η Μπέλα Χαντίντ, υποστηρίζουν να πεταχτούν οι Εβραίοι στη θάλασσα, υποστηρίζουν την κατάργηση του Κράτους του Ισραήλ. Αυτό δεν θα έπρεπε να είναι ένα ισραηλινο-παλαιστινιακό ζήτημα. Αυτό θα έπρεπε να είναι ένα ανθρωπιστικό ζήτημα. Ντροπή σας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο tweet του Ισραήλ, το οποίο συνοδεύει μια φωτογραφία της Χαντίντ με παλαιστινιακό μαντίλι και μάσκα.

Χίθροου

Να χαλαρώσει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς ζήτησαν από την βρετανική κυβέρνηση οι επικεφαλής της British Airways και του αεροδρομίου του Χίθροου του Λονδίνου,τονίζοντας ότι πρέπει να ανοίξουν και άλλες συνδέσεις στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης και στις ΗΠΑ.

Μάλιστα,  ο επικεφαλής του Χίθροου τόνισε πως στην «πράσινη λίστα» της Βρετανίας θα πρέπει να μπει η Ελλάδα αλλά και η Γαλλία και η Ισπανία.

Παντρεύτηκε η Ariana Grande

H Ariana Grande παντρεύτηκε με τον Dalton Gomez.

Η 27χρονη τραγουδίστρια ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μία μυστική τελετή στο σπίτι της στο Montecito στην California.

Tο ζευγάρι επέλεξε μία μικρή τελετή με λίγους καλεσμένους όπου αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 18/05/2021

Κόσμος