Πολιτισμός

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο «Σπίτι με το MEGA»

16.05.2021 | 00:18

«Θέλω να πιστεύω ότι μου είστε όλοι ανεβασμένοι και δεν σκοπεύω να σας ρίξω. Μπορεί το ρεπερτόριο μου να μην βοηθάει σε αυτό αλλά δεν ανησυχώ. Για αυτό υπάρχουν οι φίλοι» ανέφερε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Θα φωνάξω ένα υπέροχο αγόρι, πολύ φωτεινό, με μια τρομερή ενέργεια, σπουδαίο ηθοποιό και πολύ χαίρομαι που μπορώ να τον αποκαλώ φίλο μου. Εκτός από το θέατρο έχει φτιάξει και τους Polkar. Να καλωσορίσουμε τον Γιώργο Παπαγεωργίου» πρόσθεσε.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδιστής ερμήνευσε το δικό του «Η αγάπη χρόνια δεν κοιτά» που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και το «Όλα αρχίζουν».

«Κυρίες και κύριοι το τραγούδι που ακολουθεί γράφτηκε σε μια στιγμή προσωπικής ανάγκης για ένα τέλος που θα φέρει μια νέα αρχή. Με την άδεια σας το αφιερώνω συνολικά στην αδιανόητη εποχή που ζούμε με την ελπίδα το ρεφρενάκι του να γίνει μια νέα αρχή για όλους» τόνισε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο νεαρός τραγουδοποιός μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγούδησε το «Φεύγω για μένα» σε ελληνικούς στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

«Με την Ελεωνόρα γνωριστήκαμε σε μια παράσταση που έπαιζα εγώ και ο πατέρας της. Γνωριστήκαμε στην ταβέρνα Λεωνίδας στο Λυγουρείο. Εκεί την πρωτογνώρισα από κοντά. Θα ήθελα να παίξω με την Ελεωνόρα στο θέατρο σε μια παράσταση μουσικού ενδιαφέροντος. Παρόλα αυτά πριν από χρόνια είχα κάνει μια παράσταση που ήταν στηριγμένη σε ένα παλιό λαϊκό ρομάντζο ‘Την ωραία του Πέραν’. Νομίζω ότι η Ελεωνόρα θα το προσέγγισε με πολύ μεγάλη ευαισθησία αλλά ταυτόχρονα με τον τσαμπουκά που έχει η ηρωίδα γιατί νομίζω ταιριάζει πολύ στην ιδιοσυγκρασία της» είπε από την μεριά του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Videos & Απoσπάσματα από ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA - 16/05/2021

Πολιτισμός