Πολιτισμός

Αντίστροφη μέτρηση για το «Σπίτι με το Mega», που έρχεται το Σάββατο στις 21:00, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη!

14.05.2021 | 09:42

Το «Σπίτι με το Mega» το Σάββατο 15 Μαΐου στις 21:00, υποδέχεται την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Μία από τις σημαντικότερες φωνές του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου, έρχεται σε μια ξεχωριστή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, νέες επιτυχίες και εκλεκτούς καλεσμένους.

Με αφορμή τον καινούργιο της δίσκο «Πάρ’ το Αλλιώς», στον οποίο διασκευάζει τραγούδια της δεκαετίας του ’90, η μοναδική ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο νοσταλγία, συγκίνηση, κέφι και χορό. H Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μας ταξιδεύει μελωδικά με την αψεγάδιαστη φωνή της ερμηνεύοντας τραγούδια της σημαντικής μουσικής της διαδρομής, όπως τα «Έλα», «Κόψε και μοίρασε», «Τα λέμε», «Δεύτερα Κλειδιά», «Αγάπη Δεμένη», τις τελευταίες της επιτυχίες «Σταθερό», «Παράξενη Βροχή – Σώμα Υποταγής», αλλά και γνωστά αγαπημένα τραγούδια.

Δίπλα της, στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα βρεθούν σημαντικοί καλλιτέχνες χαρίζοντας μας ξεχωριστές μουσικές στιγμές. Η σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη, ο μοναδικός Φίλιππος Πλιάτσικας και η αγαπημένη Κωνσταντίνα. Μαζί τους ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Ελπίδα Γαδ και ο Marselino Sherifi.

«Μας έχουν λείψει πολύ οι συναυλίες. Θέλω πολύ να επικοινωνήσω με τον κόσμο, και να βρεθούμε και να τραγουδήσουμε. Στο “Σπίτι με το Mega” θα είμαστε αύριο παρέα, είναι η πρώτη μας “εξόρμηση” προς την επικοινωνία. Ήταν μεγάλη η χαρά που νιώσαμε, και περιμένουμε να το μοιραστούμε και μαζί σας. Έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα με δικά μου τραγούδια, και από τον καινούργιο μου δίσκο, με διάφορες διασκευές και τραγούδια που έχω αγαπήσει. Ήταν πάντα χαρά μου να “κλέβω” τραγούδια άλλων ερμηνευτών και να τα εντάσσω στα προγράμματά μου», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega.

«Είμαστε σε αναμονή για το τι θα γίνει με τις περιοδείες, πώς θα είναι οι συνθήκες και αν μπορούν να γίνουν συναυλίες με αυτές τις συνθήκες. Είμαστε καιρό σε ετοιμότητα. Με αφορμή το “Σπίτι με το Mega” βρέθηκα με τους μουσικούς μου και ήταν πολύ καλό ότι κάναμε κάποιες πρόβες και προετοιμαστήκαμε, γιατί έχουμε να δουλέψουμε ένα χρόνο. Έχω αρχίσει να μπαίνω στη διαδικασία να κλείνω συναυλίες για το καλοκαίρι, αλλά δεν είμαστε σε σημείο να ανακοινωθεί κάτι», πρόσθεσε η ίδια, δίνοντάς μας ραντεβού για το «Σπίτι με το Mega», το Σάββατο, 15 Μαΐου στις 21.00, φυσικά στο Mega!

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 14/05/2021

Πολιτισμός