Ελλάδα

Καλλιακμάνης: «Μάρτυρες σε τραγικές στιγμές οι αστυνομικοί»

13.05.2021 | 17:24 Eνσωμάτωση

Για την πορεία των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας και τα όσα αντίκρισαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας μίλησε στο LIVE NEWS, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης, οι σκηνές που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν «τραγικές», σημειώνοντας ότι το πρώτο πλήρωμα της Άμεσης Δράσης έφτασε στο σημείο μόλις 4 λεπτά αφότου ειδοποιήθηκαν.

Υπογράμμισε βέβαια, ότι κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τη χρονική σειρά των γεγονότων που συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον αστυνομικό που βρέθηκε πρώτος εντός του σπιτιού, βλέποντας την 20χρονη νεκρή -δεμένη- πάνω στο κρεβάτι, με το μωρό της δίπλα της και τον σύζυγό της κάτω από το κρεβάτι δεμένο.

«Ο αστυνομικός έκλεγε όταν μιλούσε για το μωρό που έβγαλε από το σημείο του εγκλήματος» τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης, προσθέτοντας ότι ο 40χρονος αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης υπογράμμισε ότι πρώτη φορά ένιωσε τόσο δυνατά συναισθήματα για αυτά που αντίκρισε.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 13/05/2021