Ελλάδα

Η Αλόννησος θρηνεί για την Καρολάιν – Αύριο το μεσημέρι η κηδεία της 20χρονης

13.05.2021 | 13:14

Στην Παλιά Χώρα της Αλοννήσου, εκεί όπου μεγάλωσε το κορίτσι, ο πόνος είναι βουβός. Το σπίτι που μεγάλωσε, ερμητικά κλειστό. Οι ντόπιοι μιλούν για ένα παιδί που η ζωή του τα έδωσε όλα και του τα πήρε πίσω.

Ερμητικά κλειστό, το σπίτι που γεννήθηκε και μεγάλωσε η 20χρονη μητέρα, στην Αλόννησο. Βουβή θλίψη στην αυλή που το γεμάτο ζωή κορίτσι έζησε όμορφα παιδικά χρόνια.

Άριστη μαθήτρια – Κοινωνικό παιδί

Με συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του σχολείου της, από θεατρικές παραστάσεις και μαθηματικούς διαγωνισμούς, η 20χρονη κατάφερνε να αριστεύσει στα μαθήματα και να διατηρεί καλές σχέσεις με καθηγητές και συμμαθητές. Ιδιαίτερα έξυπνη και πειθαρχημένη, διέπρεψε και στις πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε στο οικονομικό πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Η συμμαθήτριά της, με την οποία μοιράστηκαν το ίδιο θρανίο στις δυο τελευταίες τάξεις του λυκείου, δεν έχει ακόμα πιστέψει τί έχει συμβεί στη φίλη της.

«Ζούσαν ο ένας για τον άλλο»

Στην Αλόννησο γνωρίστηκε το ζευγάρι, όταν η μητέρα του 32χρονου συζύγου εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στο νησί. Τα δυο παιδιά ερωτεύτηκαν αμέσως.

Οι κάτοικοι της Αλοννήσου με διακριτικό τρόπο προσπαθούν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια της άτυχης μητέρας και ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη σύντομα και οι δράστες της δολοφονίας της να οδηγηθούν στη φυλακή.

Αύριο το μεσημέρι η κηδεία της 20χρονης

Η είδηση του θανάτου της 20χρονης οδήγησε στο θρήνο τους παιδικούς της φίλους, και τους κατοίκους της Αλοννήσου που τη θυμούνται ως ένα κορίτσι χαμογελαστό, δραστήριο.

Συμμαθητές της 20χρονης κλαίνε και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Όλοι περιγράφουν μια δυναμική κοπέλα με παραμυθένια ζωή.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Αλόννησο, όταν η μητέρα του 32χρονου συζύγου εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στο νησί. Πρώτη φορά συναντήθηκαν το Πάσχα του 2017. Τα δυο παιδιά ερωτεύτηκαν αμέσως.

Η κηδεία της κοπέλας θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι στο νησί.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 13/05/2021

Ελλάδα