Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ανείπωτος Γολγοθάς για τον 32χρονο πιλότο

13.05.2021 | 16:55

Στο σπίτι του, στον τόπο του εγκλήματος, εκεί όπου αναγκάστηκε να ξαναβιώσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε με την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του που ξεψύχησε δίπλα στον ίδιο και την 11 μηνών κορούλα τους, μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης ο 32χρονος πιλότος.

Μάλιστα, έκανε και κάποιες σύντομες δηλώσεις στις κάμερες, λέγοντας πως, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε στενή επαφή και συνεργασία με την Αστυνομία και μάλιστα τόνισε ότι οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους στοιχεία για τη δολοφονία και προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ.

«Από την πρώτη μέρα συλλέγουν στοιχεία, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, είναι τα παιδιά αυτά του Ανθρωποκτονιών», ανέφερε ο 32χρονος, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος λύγισε και δάκρυσε μπροστά στις κάμερες.

«Κατάλαβα ότι ήταν νεκρή όταν με απελευθέρωσαν οι αστυνομικοί»

O σύζυγος της Καρολάιν επανέλαβε ότι ο ίδιος αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή, μόνο όταν τον απελευθέρωσαν οι αστυνομικοί και κατάφερε να την πλησιάσει.

«Με έλυσαν οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι μου και τότε κατάλαβα ότι ήταν νεκρή η γυναίκα μου», είπε ακόμα συγκλονισμένος ο 32χρονος Χαράλαμπος.

Τόνισε ότι εδώ και τρία 24ωρα οι αστυνομικοί πραγματοποιούν συνεχείς έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση και εξέφρασε την πίστη του ότι θα καταφέρουν να εντοπίσουν τους δολοφόνους.

O 32χρονος στηρίζεται ψυχολογικά από στενούς οικογενειακούς φίλους και υπογράμμισε ότι η κορούλα του ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται σε ασφαλή χέρια.

Παράλληλα, κάλεσε όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να βοηθήσει ώστε να εξιχνιαστεί η υπόθεση.

«Αυτός που την έπνιξε ήταν αποφασισμένος δεν είχε πρόβλημα να σκοτώσει», είπε στον δημοσιογράφο του MEGA Κώστα Στάμου φανερά συντετριμμένος.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 13/05/2021

Ελλάδα