Ελλάδα

Λαμπρόπουλος στο MEGA: Η αστυνομία εξετάζει λίστα με πάνω από 300 ποινικούς για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

12.05.2021 | 20:13

Για το ειδεχθή έγκλημα στα Γλυκά Νερά μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA o αστυνομικό συντάκτη του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίληw Λαμπρούπολοw.

Σύμφωνα με τον ίδιο η αστυνομία εκμεταλλευόμενη και την μαρτυρία του συζύγου του θύματος -ανέφερε ότι τον είχαν δέσει και του είχαν βάλει μονωτική ταινία στο στόμα- συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ενδεικτικός είναι ο τρόπος που έπνιξαν την κοπέλα – πιθανόν με τα ρούχα της – για αυτό και βρέθηκε ημίγυμνη στο κρεβάτι, πεσμένη μπρούμυτα. Ο 32χρονος έχασε τις αισθήσεις του λόγω της πίεσης που αισθανόταν στην πρώτη φάση της επίθεσης των δραστών.

Η αστυνομία εξετάζει παλαιότερες επιθέσεις ακόμα και σε βάθος οκταετίας με παρόμοιο τρόπο. Εξετάζεται μια λίστα με 300 ποινικούς που συμμετείχαν σε συμμορίες με καλάσνικοφ, κακοποιήσεις κι έχουν αποφυλακιστεί την τελευταία τριετία.

Ερευνά επιδρομές που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στο Γέραμα, στο Παλαιό Φάληρο, στην Αγία Παρασκευή και άλλες περιοχές της Αττικής.

Κανείς δεν μπορεί να πει αν οι κινήσεις αυτές θα αποδώσουν σύντομα καρπούς.

Βρέθηκε ένα αποτύπωμα στον χώρο που όμως ανήκει σε έναν εργάτη που είχε κάνει εργασίες στο σπίτι. Ένα ακόμα ζητούμενο είναι γιατί επέμειναν σε αυτό το σπίτι. Εξακολουθεί να ερευνά η αστυνομία τους εργάτες. Επιπλέον, εξετάζονται παρόμοιες ενέργειες σε βάθος μέχρι και οκταετίας.

Οι δράστες έδεσαν το σκυλί κρεμασμένο από την κουπαστή. Μπορεί οι ίδιοι να το κρέμασαν ή μόνο του να έκανε μια κίνηση όντας δεμένο και να πήδηξε στο κενό.

Από την ΕΛ.ΑΣ ερευνήθηκε και το ενδεχόμενο να σχετίζεται η επίθεση με μια διάρρηξη στο Χαλάνδρι τον Δεκέμβριο του 2020 που φέρθηκαν βίαια στην κόρη ενός ζευγαριού. Ωστόσο η υπόθεση έχει σημαντικές διαφορές.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 12/05/2021

Ελλάδα