Ελλάδα

Η Αλόνησσος θρηνεί τον θάνατο της Καρολάιν

12.05.2021 | 20:21

Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν, «το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω» ήταν το μόνο που άντεξε να πει.

Στην Παλια Χώρα της Αλοννήσου εκεί όπου μεγάλωσε το κορίτσι, ο πόνος είναι βουβός. Το σπίτι που μεγάλωσε το κορίτσι ερμητικά κλειστό. Οι ντόπιοι μιλούν για ένα κορίτσι που η ζωή του τα έδωσε όλα και του τα πήρε πίσω.

Συντετριμμένη η μητέρα της, προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Με συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του σχολείου της, από θεατρικές παραστάσεις και μαθηματικούς διαγωνισμούς, η 20χρονη κατάφερνε να αριστεύσει στα μαθήματα και να διατηρεί καλές σχέσεις με καθηγητές και συμμαθητές. Ιδιαίτερα έξυπνη και πειθαρχημένη, διέπρεψε και στις πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε στο οικονομικό πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Η συμμαθήτριά της, με την οποία μοιράστηκαν το ίδιο θρανίο στις δυο τελευταίες τάξεις του λυκείου, δεν έχει ακόμα πιστέψει τί έχει συμβεί στη φίλη της.

«Ζούσαν ο ένας για τον άλλον»

Στην Αλόννησο γνωρίστηκε το ζευγάρι, όταν η μητέρα του 32χρονου συζύγου εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στο νησί. Τα δυο παιδιά ερωτεύτηκαν αμέσως.

Οι κάτοικοι της Αλοννήσου με διακριτικό τρόπο προσπαθούν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια της άτυχης μητέρας και ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη σύντομα και οι δράστες της δολοφονίας της να οδηγηθούν στη φυλακή.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 12/05/2021

Ελλάδα