Ελλάδα

Πρώτος απολογισμός μετά την πρεμιέρα της εστίασης – Ο ΣΕΦ Λευτέρης Λαζάρου στο MEGA

05.05.2021 | 17:16

Ο πασίγνωστος ΣΕΦ κ. Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την επαναλειτουργία της εστίασης.

Ο κ. Λαζάρου έκανε λόγο για μια «δύσκολη εξίσωση», κι όπως τόνισε: «η εστίαση με τους επισκέπτες πρέπει να πάνε χέρι με χέρι. Αν δεν λειτουργήσει η ατομική ευθύνη δεν θα βρούμε άκρη».

«Η εστίαση επηρεάζεται από τη μουσική; Σε κάποια μαγαζιά είναι απαραίτητο να έχουν μουσική. Το ωράριο είναι ενοχλητικό. Θα δούμε πράγματα που θα μας τρομάξουν στις πλατείες. Είναι ανήσυχος.», πρόσθεσε.

«Θα πάει κατευθείαν στην πλατεία ο νέος, γιατί το χαρτζηλίκι του γονέα στο μαγαζί φτάνει για ένα ποτό, στο σούπερ μάρκετ είναι μια φιάλη. Ελπίζω να μην τα δούμε αυτά τα πράγματα… Να δούμε τα πράγματα αλλιώς, ψύχραιμα, για να μην μας βρει κανένα κακό.».

«Εγώ θα ανοίξω στις 17. Για δυο – τρεις λόγους. Ο πρώτος είναι η ανάπλαση στη γειτονιά μου, το Μικρολίμανο. Η δεύτερη είναι, ένα εστιατόριο θέλει 15-17 μέρες για να ξεκινήσει. Δεν ήθελα να φέρω τους εργαζόμενούς μου να κάνουν την άχαρη δουλειά του νοικοκυριού. Επιπλέον περιμένω το τοπίο να ξεκαθαρίσει. Αν πιάσει βροχή τι θα γίνει; Που θα βάλουμε τους ανθρώπους;», ανέφερε.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 05/05/2021

Ελλάδα