Κόσμος

Tο «χρυσό» διαζύγιο του Μπιλ Γκέιτς

05.05.2021 | 18:57

Ένα αγαπημένο ζευγάρι που μοιράστηκε 27 χρόνια κοινής ζωής και δημιουργίας παίρνει χωριστούς δρόμους.

Εκείνο που εκπλήσσει είναι ότι η Μελίντα Γκέιτς μιλά για έναν ανεπανόρθωτα διαλυμμένο γάμο.

Όταν όμως εκείνος μίλησε σε αφιέρωμα για τη ζωή του μιλούσε πάντα με συγκίνηση για τη σύζυγο του.

– Ποιο είναι το πράγμα που θα έκανες στη ζωή σου;

– Να ευχαριστήσω τη Μελίντα. 

Η έλλειψη προγαμιαίου συμφώνου ανάμεσα στον Μπιλ και τη Μελίντα Γκέιτς σημαίνει είναι άγνωστο πως θα μοιραστεί η αμύθητη περιουσία των 124 δισεκατομμυρίων δολαρίων που απέκτησαν κυρίως μαζί.

Η περιουσία αυτή περιλαμβάνει ακίνητα σε πέντε πολιτείες των ΗΠΑ, ένα ιδιωτικό τζετ, μια εντυπωσιακή συλλογή τέχνης και έναν «στόλο» από πολυτελή αυτοκίνητα.

Το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς

 

Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου μεταξύ Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, αποκαλύφθηκε μια «συμφωνία» που είχε ο Μπιλ με την επί 27 έτη σύντροφό του, που του επέτρεπε να πηγαίνει κάθε χρόνο διακοπές με την Αν Γουίνμπλαντ, επιχειρηματία της αγοράς των Software, με την οποία διατηρούσε σχέσεις.

«Ο Μπιλ και εγώ είμαστε πολύ στενοί φίλοι.Είναι πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος.Διαβάζει τόσο όσο δεν μπορεί κανένας να φανταστεί» ανέφερε η Αν Γουίνμπλαντ.

Η συμφωνία ανέφερε πως από το 1994, όταν και παντρεύτηκε την Μελίντα, ως και το 1997, ο Γκέιτς μπορούσε να πηγαίνει για διακοπές 2-3 ημέρών με την Γουίνμπλαντ.

Το διαζύγιο του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς φαίνεται ότι θα είναι το ακριβότερο μετά και του Τζεφ Μπέζος της συζύγου του Μακένζι.  Ο Μπιλ όσο και η Μελίντα Γκέιτς έχουν δεσμευτεί να δωρίσουν το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας τους πριν πεθάνουν.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 05/05/2021

Κόσμος