Αθλητικά

Πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο γυναικών ο Ολυμπιακός

02.05.2021 | 13:20

Ιστορία έγραψε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Χτες σε έναν αγώνα –θρίλερ επικράτησε 7-6 της Ουγγρικής Ντουναϊσβάρος και κατέκτησε ο ευρωπαικό πρωτάθλημα . Ετσι η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο στη Euroleague και το τέταρτο ευρωπαϊκό της τρόπαιο.

Είναι η στιγμή της απόλυτης καταξίωσης. Ο Ολυμπιακός στέφεται για δεύτερη φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο γυναικών, κατακτά το τέταρτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο. Συνολικά το 15ο ευρωπαϊκό κύπελλο σε όλα τα σπορ για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο.

Ο τελικός ήταν συγκλονιστικός. Με όπλο την τέλεια τακτική, το ταλέντο, την ψυχή οδήγησε την Ντουναϊσβάρος ακριβώς εκεί που ήθελε, στον ρυθμό του.

Το χρονόμετρο μηδενίζει, το ταμπλό γράφει Ολυμπιακός-Ντουναϊσβάρος 7-6 και το πάρτι έχει μόλις αρχίσει.
Ένα κουβάρι παίκτριες και προπονητής πέφτουν στην πισίνα.

Ένας ανεπανάληπτος θρίαμβος, αν αναλογιστούμε τις λιγοστές προπονήσεις, τους ελάχιστους αγώνες λόγω πανδημίας, για μια απολύτως γοητευτική ομάδα, αμιγώς ελληνική, με ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η επόμενη ημέρα του γυναικείου πόλο.

Οι βασίλισσες της Ευρώπης επιστρέφουν μετά τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα. Είναι βέβαιο ότι το τρόπαιο θα βρεθεί στην ποδοσφαιρική φιέστα της 12ης Μαϊου , η οποία έχει αφιερωθεί στον ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αφού εκεί θα διατεθούν τα έσοδα των εικονικών εισιτηρίων.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 02/05/2021

Αθλητικά