Ελλάδα

Οι πασχαλινές ευχές των πολιτικών αρχηγών

02.05.2021 | 13:10 Eνσωμάτωση

Τα δικά τους μηνύματα έστειλαν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων για την Ανάσταση του Θεανθρώπου. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στη λειτουργία της Ανάστασης στη Μητρόπολη Αθηνών. «Γιορτάζουμε τη νίκη της ζωής στον θάνατο, γιορτάζουμε την έξοδο από το σκοτάδι προς το φως» ήταν το μήνυμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του παρακολούθησαν την Ακολουθία της Αναστάσεως, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου. Ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του υπογράμμισε την ελπίδα που φέρνει για όλους το δώρο του εμβολιασμού. «Η σκέψη όλων μας είναι πρώτα σε εκείνους που δίνουν τη μάχη της ζωής, μέσα στην ασφυξία των νοσοκομείων», ήταν το μήνυμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαφορετικές με επίκεντρο την πανδημία ήταν και φέτος οι πασχαλινές ευχές της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας.

Επίσκεψη υψηλού συμβολισμού σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο πραγματοποίησε η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, απ’ όπου έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, υπερηφάνειας και αποφασιστικότητας σε όλους τους Έλληνες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάσταση με την οικογένειά του στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Αθηνών.

Στο μήνυμά του για το φετινό Πάσχα μίλησε για τους ανθρώπους δοκιμάζονται από τον ιό καθώς και εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, αλλά έστειλε και αισιόδοξο μήνυμα για έξοδο από την πανδημία.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη τήρησης των μέτρων κατά του κορωνοϊού αλλά και για την επίσπευση του εμβολιασμού των πολιτών.

Η σκέψη όλων μας είναι πρώτα σε εκείνους που δίνουν τη μάχη της ζωής στα νοσοκομεία και σε εκείνους που στέκονται με τις λευκές μπλούζες στο πλάι τους, ανέφερε στο μήνυμά του και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Αυτό το Πάσχα το μήνυμα της αγάπης να φτάσει σε κάθε σπίτι ευχήθηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 02/05/2021