Ελλάδα

Πάσχα στα εξοχικά εντός της Αττικής

30.04.2021 | 13:24

Αρχίζουν να βουλιάζουν οι παραθαλάσσιες περιοχές της Αττικής μετά την άρση της απαγόρευσης -από σήμερα- των διαδημοτικών μετακινήσεων. Οι πολίτες πήραν τον δρόμο προς τα εξοχικά τους ή σε περιοχές φιλέτα εντός του νομού, προκειμένου να μην κάνουν Πάσχα στο διαμέρισμα... Άλλωστε ο καιρός σήμερα θυμίζει καλοκαίρι!

Τους δρόμους για τα εξοχικά πήραν εκατοντάδες πολίτες ανάμεσα τους πολλές οικογένειες.

Τα μπλόκα και η απαγόρευση των μετακινήσεων εκτός νομού, οδήγησαν σήμερα τους Αθηναίους προς τα εξοχικά τους στις παραθαλάσσιες περιοχές της Αττικής μιας και απελευθερώθηκαν οι διαδημοτικές μετακινήσεις.

Με τις θερμοκρασίες να τραβούν την ανηφόρα οι Αθηναίοι αναζητούν τη δική τους όαση μακριά από τις πολυκατοικίες και τη βαβούρα της πρωτεύουσας.

Όσοι δεν έχουν εξοχικά ψάχνουν για ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά και βίλες σε παραθαλάσσιες περιοχές της Αττικής.

Πολίτες απολάμβαναν στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα, οικογένειες με μικρά παιδιά αλλά και λάτρεις του γουιντσέρφινγκ.

Άλλοι με το που έφτασαν στα εξοχικά τους ξεκίνησαν τις δουλειές.

Και άλλοι έτρεξαν στα σούπερ μάρκετ για να προμηθευτούν τα πασχαλινά εδέσματα.

Οι αστυνομικοί σε κάθε περίπτωση κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου υπενθυμίζοντας ότι επιτρέπεται η συνάθροιση μέχρι 12 ατόμων σε ανοιχτό χώρο τα οποία πρέπει να αποτελούν μέλη δύο οικογενειών.

Μετά και την απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων στον κοντινό ορίζοντα είναι και το τέλος των SMS καθώς τα μηνύματα καταργούνται από τις 15 Μαΐου.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 30/04/2021

Ελλάδα