Ελλάδα

Λαμπάδες και δώρα για τα βαφτιστήρια «ζέσταναν» την αγορά

30.04.2021 | 13:30 Eνσωμάτωση

Τα sms και η διαδικασία του click away και click in shop αποθάρρυναν πολλούς από το να βγουν στα μαγαζιά. Έτσι η κίνηση στην πασχαλινή αγορά δεν είναι η συνήθης. Ταυτόχρονα ο περιορισμένος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών κρατά πολλούς μακριά από γνωστές αλυσίδες καταστημάτων, αφού οι καταναλωτές δεν βρίσκουν διαθέσιμο ραντεβού. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις εντυπωσιακές είναι οι εκπτώσεις.

Νονοί και νονές βγήκαν και σήμερα για τα καθιερωμένα πασχαλινά δώρα. Πρώτος σταθμός οι λαμπάδες, λαμπάδες κάθε είδους, λαμπάδες πεϊνιρλί, λαμπάδες σουβλάκι ακόμη και λαμπάδες κατσικάκι στην σούβλα.

Δεύτερος σταθμός τα μαγαζιά για ρούχα ή παπούτσια για τα βαφτιστήρια και όχι μόνο.

Όσοι θέλησαν βέβαια σήμερα να κλείσουν ραντεβού για ψώνια σε μεγάλες αλυσίδες δεν βρήκαν διαθέσιμα ραντεβού ενώ το αντίθετο συμβαίνει με τα μικρότερα εμπορικά καταστήματα. Πάντως παρά τις γενναίες εκπτώσεις που έχουν βάλει τα περισσότερα καταστήματα δεν υπάρχει η αναμενόμενη ανταπόκριση από τους καταναλωτές.

Η κίνηση χαρακτηρίζεται από τους περισσότερους συγκρατημένη ακόμη και μετά την καταβολή του δώρου.

Οι περισσότεροι βέβαια καταναλωτές κλείνουν τις αγορές με τα καθιερωμένα πασχαλινά αυγά και τα τσουρέκια και σε αυτή τη περίπτωση οι καταναλωτές έχουν άπειρες και πρωτότυπες επιλογές.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 30/04/2021