Κόσμος

Όσκαρ 2021: Οι στιγμές που ξεχώρισαν

27.04.2021 | 07:12 Eνσωμάτωση

Μπορεί η Γκλεν Κλόουζ να έχασε το πολυπόθητο αγαλματάκι στην 93η απονομή των βραβείων Όσκαρ, όμως η ταλαντούχα ηθοποιός κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με έναν χορό-έκπληξη που προσέφερε κατά τη διάρκεια της τελετής.

Μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα της στα 93α Βραβεία Όσκαρ, η 74χρονη σταρ είναι πλέον επίσημα η ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες στη διοργάνωση αλλά χωρίς καμία νίκη σε ολόκληρη τη λαμπρή καριέρα της.

Ωστόσο, η ταλαντούχα σταρ δεν πτοήθηκε από την ήττα της στην κατηγορία Β’ Γυναικείου Ρόλου – με το αγαλματάκι να πηγαίνει τελικά στην Yuh-Jung Young για τον ρόλο της στην ταινία «Minari» και παρέμεινε χαμογελαστή και κεφάτη για το υπόλοιπο της βραδιάς.

Μάλιστα, κατάφερε με τον τρόπο της να αφήσει με τον δικό της τρόπο την υπογραφή της στην ιστορία των Όσκαρ, όχι με τις ερμηνευτικές, αλλά με τις χορευτικές της ικανότητες.

Χορεύοντας το «Da Butt» σε ένα αναπάντεχο twerk, η Γκλεν Κλόουζ άφησε τους συναδέλφους της σταρ αλλά και το κοινό με ανοιχτό το στόμα.

Ο τολμηρός χορός έκπληξη της Κλόουζ προέκυψε όταν της πλησίασε ο κωμικός και συμπαρουσιαστής της τελετής Λιλ Ρέλ Χάουερι, ζητώντας της να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι όπου καλούνταν να αναγνωρίσει την μουσική που ακουγόταν.

Μπορεί τα φετινά να ήταν τα πιο χαμηλών τόνων Όσκαρ αλλά δεν έλειψαν φυσικά και οι εκκεντρικές εμφανίσεις αλλά και τα περίεργα την ώρα της απονομής.

Χρυσά παπούτσια, το φλερτ της νικήτριας του βραβείου Β Γυναικείου Ρόλου, Yuh Jung Youn, στον Μπραντ Πιτ και ο λόγος του νικητή του βραβείου Β’ Αντρικού Ρόλου, Daniel Kaluuya, όταν άρχισε να μιλάει για το… σεξ που έκαναν οι γονείς του το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να γεννηθεί ο ίδιος για να ζήσει τη στιγμή της απονομής του, είναι μερικά από αυτά.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 27/04/2021