Ελλάδα

«Βροχή» οι παραγγελίες για τον παραδοσιακό οβελία

23.04.2021 | 20:10 Eνσωμάτωση

Πόσο θα μας κοστίσει το πασχαλινό τραπέζι, που, όπως όλα δείχνουν, προβλέπεται να είναι ακριβότερο από το περυσινό. Η ζήτηση ανεβάζει τουλάχιστον κατά 10% τις τιμές για τα αρνιά και τα κατσίκια, ενώ οι κρεοπώλες συνιστούν στους καταναλωτές να κάνουν έγκαιρα τις παραγγελίες τους για να μην τρέχουν την τελευταία ώρα.

Παραγγελία του οβελία από νωρίς.

Μια συνετή απόφαση για το φετινό πρωτόγνωρο Πάσχα, με τους κατοίκους των πόλεων να έχουν παραμείνει στις εστίες τους και την ζήτηση στα αμνοερίφια για το πασχαλινό τραπέζι να έχεί ήδη φτάσει στα ύψη.

Το πατροπαράδοτο ψήσιμο του οβελία φέτος αναμένεται να είναι ακριβότερο, σε σχέση με πέρυσι.

Η ζήτηση στα αστικά κέντρα αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα έλλειψης και οι κρεοπώλες συνιστούν στους καταναλωτές να φροντίσουν άμεσα για παραγγελίες τους.

Στο φούρνο θα ψήσουν οι περισσότεροι κάτοικοι της θεσσαλονίκης και ήδη οι παραγγελίες στα κρεοπωλεία έχουν φτάσει στα ύψη.

Σε επιφυλακή παραμένουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί σε όλες τις αγορές, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα αισχροκέρδειας αλλά και για να διασφαλιστεί η καλή ποιότητα των προϊόντων που πωλούνται για το πασχαλινό τραπέζι.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 23/04/2021