Ελλάδα

Γιάννης Τάσσιος: Ήμουν αρνητής της πανδημίας μέχρι που κόλλησε το παιδί μου

23.04.2021 | 18:05

Από ένθερμος αρνητής του κορωνοϊού, μέσα σε λίγες μέρες o τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος έγινε πιστός οπαδός των μέτρων και της προφύλαξης.

Χρειάστηκε να νοσήσει εκείνος και η οικογένεια του για να πιστέψει στην ύπαρξη της πανδημίας και στην επικινδυνότητα του ίου.

Σε μια εξομολόγηση ψυχής στο Live News, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει ότι όλα άλλαξαν όταν πριν από 20 ημέρες νόσησε εκείνος, η γυναίκα του και ο ενός έτους γιός του.

«Το περάσαμε ελαφριά. Τα συμπτώματα που είχαμε δεν ήταν βαριά. Άλλοι άνθρωποι είχαν τριπλάσια συμπτώματα από εμάς. Εμείς ήμασταν τυχεροί» σημείωσε και αναφέρθηκε στο πώς σκεπτόταν ως αρνητής.

«Δεν έλεγα ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός. Δεν περιμέναμε να είναι τόσο δυνατός. Αν δεν το νιώσεις στο πετσί σου, πώς θα το καταλάβεις. Όσο μπορώ πλέον, προσπαθώ να βοηθήσω ανθρώπους που ήταν σαν εμένα. Που δεν πίστευαν για κορωνοϊό. Από τη στιγμή που το πέρασα πρέπει να το μάθουν ότι υπάρχει κορωνοϊός. Τα λέω για να προστατέψω συνανθρώπους μας να μη πάθουν το ίδιο» προσθέτει.

Σχετικά με το θέμα του εμβολιασμού, παρότι δηλώνει διστακτικός, θα κάνει το εμβόλιο και «θα το προτείνω σε όποιον μπορώ».

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 23/04/2021

Ελλάδα