Ελλάδα

Επαναλειτουργούν mall και κέντρα αισθητικής από αύριο – Πράσινο φως για click inside στη Θεσσαλονίκη

23.04.2021 | 16:37 Eνσωμάτωση

Στο τραπέζι είναι οι αποφάσεις για την επαναλειτουργία των εμπορικών κέντρων όπως και των κέντρων αισθητικής, και όπως όλα δείχνουν οι ειδικοί θετικοί να δώσουν το πράσινο φως με αφορμή και τις πασχαλινές αγορές.

Και το ενδεχόμενο ενισχύεται από το γεγονός ότι στη σημερινή ενημέρωση θα είναι παρών ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνίας έχει ξεκινήσει και επίσημα αφού η 14 Μαίου είναι η ημερομηνία που με το άνοιγμα του τουρισμού θα ζήσουμε και πάλι σε καθεστώς κανονικότητας.

Το θρίλερ όμως για την Μεγάλη Εβδομάδα συνεχίζεται και οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον ειδικά στους επιχειρηματίες της εστίασης που θέλουν να δουν αν θα επιβληθούν κάποια νέα μέτρα λειτουργίας.

Θεσσαλονίκη
Οι επιδημιολόγοι ζυγίζουν και τις αλλαγές που ζητούν οι εμπόριο της Θεσσαλονίκης που θέλουν να δουλέψουν και με click in shop την Μεγάλη Εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι επιστήμονες είναι κοντά στο να δώσουν το «ΟΚ» για να επαναλειτουργήσουν τα εμπορικά κέντρα Τα πάντα όμως θα κριθούν από τα επιδημιολογικαά δεδομένα αφού η κυβέρνηση δεν θέλει να ρισκάρει ένα πισωγύρισμα.

Το μέλλον των SMS
Τέλος στα sms θα μπει και με το άνοιγμα των δραστηριοτήτων. Τα σενάρια είναι δύο. Ή την 3η Μαΐου θα καταργηθεί το sms μαζί με το άνοιγμα της εστίασης ή θα καταργηθούν μια και καλή την 15η Μαΐου που ανοίγουν και οι μετακινήσεις από νομό σε νομό.

Σχολεία
Όσο για τα σχολεία, το ενδεχόμενο να ξεκινήσει νωρίτερα η νέα σχολική χρονιά είναι στο τραπέζι χωρίς να είναι γνωστό αν αυτό μπορεί να σημαίνει μαθήματα και το καλόκαιρι.

Την ίδια ώρα η πίεση στο σύστημα υγείας παραμένει μεγάλη.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 23/04/2021