Life

Θάνος Καληώρας: «Η Κάτια Δανδουλάκη είναι από τις πιο ευγενικές φυσιογνωμίες που έχω συναντήσει»

22.04.2021 | 12:49 Eνσωμάτωση

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ο Θάνος Καληώρας.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το θέατρο το οποίο εδώ και σχεδόν έναν χρόνο παραμένει κλειστό εξαιτίας της πανδημίας.

«Περνάμε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, τα θέατρα παραμένουν κλειστά, ευελπιστούμε να αλλάξει η κατάσταση με το εμβόλιο. Πάρα πολύς κόσμος του πολιτισμού είναι τελείως απενεργοποιημένος».

Ο Θάνος Καληώρας πρωταγωνιστεί στο σήριαλ «Αγγελική» που προβάλλεται στον Alpha και δηλώνει πανευτυχής για αυτήν τη δουλειά.

«Είμαι πανευτυχής στο σήριαλ. Ήταν ιδιαίτερη η χαρά όταν με φωνάξαν και έχω να πω τα καλύτερα όσον αφορά το θέμα της παραγωγής».

Ο ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συνεργάτες του, αλλά και για την κόρη του στο σήριαλ, Νάντια Μπουλέ, της οποίας την εγκυμοσύνη έμαθε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Τρελάθηκα όταν έμαθα ότι ήταν κανονικά έγκυος. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που γνώρισα τη Νάντια. Υπάρχουν πάρα πολύ ταλαντούχα πλάσματα, η σκυτάλη έχει περάσει πλέον στους νέους ηθοποιούς. Είναι παρήγορο για το θέατρο γιατί έχει συνέχεια».

Ενθαρρυντικό είναι και το γεγονός ότι πλέον η μυθοπλασία μπαίνει ξανά στην τηλεόραση με πολλές καινούργιες σειρές.

«Είναι πολύ παρήγορο για εμάς γιατί δουλεύουν εκατοντάδες άνθρωποι. Και στο MEGA γίνονται καταπληκτικές δουλειές».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός είπε ότι τείνει να προγραμματίζει τα πράγματα για να μην έρχεται προ εκπλήξεων.

«Είμαι εγκρατής γι’ αυτό είμαι και άνετος αυτήν την στιγμή».

Δήλωσε ερωτευμένος με τη σύντροφό του, λέγοντας πως δεν τον ενοχλούν τα όποια σχόλια γίνονται για τη διαφορά ηλικίας τους.

«Εφόσον υπάρχει η αγάπη, για μένα δεν μετράει πάντα το ηλικιακό».

«Είμαι πανευτυχής», είπε ο Θάνος Καληώρας για την εγγονή του, η οποία είναι δυόμιση ετών και έχει πάρει το όνομα της γιαγιάς της, Τζέσυς Παπουτσή.

Περνάει πολλή ώρα με την εγγονή αλλά και τον γιο του, στον οποίο έχει αδυναμία.

«Είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου».

Ελληνικό «MeToo»

Σχετικά με τις αποκαλύψεις για το θέατρο και όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο ηθοποιός δήλωσε ότι καλώς τοποθετήθηκαν τα θύματα.

«Πολύ καλά έγινε και σωστά τοποθετήθηκαν για κάποιους ανθρώπους που όταν άκουσα κάποια πράγματα που έχουν κάνει έπεσα από τα σύννεφα».

Οι εντάσεις και οι διαφορές που υπάρχουν στο θέατρο, μέσα σε λογικά πλαίσια, δεν είχε καμία σχέση με τα περιστατικά βίας που έχουν δημοσιοποιηθεί.

«Είναι θλιβερό φαινόμενο να καταδυναστεύουν νέους ανθρώπους και να υπάρχουν μερικοί που έχουν συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο. Είναι εγκληματικό. Αυτή η αλαζονεία, αυτή η αρρώστια που υπάρχει στο θέατρο πρέπει να τελειώνει».

Ο ηθοποιός μίλησε για τη δική του πορεία και τη συνεργασία του με την Κάτια Δανδουλάκη.

«Η Κάτια είναι για μένα το Α & Ω που έχω συναντήσει μέσα στην όλη καριέρα μου».

«Πρέπει να είσαι άνθρωπος, η συμπεριφορά σου στην σκηνή να είναι ανθρώπινη», κατέληξε ο ηθοποιός.

Videos & Απoσπάσματα από Πάμε Δανάη! - 22/04/2021