Ελλάδα

Κορωπί: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος παιδοκτόνος – Το χρονικό της τραγωδίας

20.04.2021 | 13:33

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 76χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 48χρονου γιου του χθες στο Κορωπί.

Η νέα οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει από χθες το Κορωπί και ολόκληρη τη χώρα.

Ο 76χρονος πατέρας που όπλισε την κυνηγετική του καραμπίνα και εκτέλεσε τον 48χρονο γιο του, οδηγείται στον εισαγγελέα και βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες.

«Σκότωσα τον γιο μου»

Στην οδό Αναγνώστου στην αυλή του σπιτιού που παρέμενε αποκλεισμένη από αστυνομικούς, ο παιδοκτόνος που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας έβαλε στο στόχαστρο το ίδιο του το παιδί, έπιασε την καραμπίνα και τράβηξε την σκανδάλη.

Μετά το φονικό κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του. Οι 2 άνδρες το τελευταίο διάστημα είχαν συχνούς καυγάδες και διαπληκτισμούς, αλλά κανείς δεν μπορούσε να βάλει στο μυαλό του τα όσα έμελλε να συμβούν.

Η σφαίρα βρήκε τον 48χρονο στην κοιλιακή χώρα και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Το θύμα αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 13 και 16 ετών.

Τα τελευταία χρόνια ο 76χρονος δράστης έμενε στο ίδιο σπίτι με τα 2 παιδιά του. Ο 48χρονος που έπεσε νεκρός από τα πυρά του πατέρα του ήταν χωρισμένος και αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού.

Κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε και ο μικρότερος γιος, ο οποίος μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν σαν οικογένεια.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 20/04/2021

Ελλάδα