Κόσμος

Οικονομικές δυσπραγίες περνά ο Ντε Νίρο

18.04.2021 | 13:37 Eνσωμάτωση

Σε μεγάλο οικονομικό πονοκέφαλο για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο εξελίσσεται η οικογενειακή του περιπέτεια με την εν διαστάσει σύζυγό του από την οποία προσπαθεί να πάρει διαζύγιο εδώ και τρία χρόνια.

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός λέει ότι εργάζεται ακατάπαυστα προκειμένου να συντηρεί τα ακριβά γούστα της εν διαστάσει συζύγου του Γκρέις Χάιταουερ από την οποία προσπαθεί να πάρει επίσημα διαζύγιο εδώ και τρία χρόνια.

Μετά τη χθεσινή, νέα άκαρπη συνεδρίαση του δικαστηρίου, η δικηγόρος του Ντε Νίρο είπε ότι ο ηθοποιός έχει εξαντληθεί.

Η Χάιταουερ υποστηρίζει ότι ο Ντε Νίρο της δίνει ολοένα λιγότερα χρήματα για εκείνη και τα δυο τους παιδιά. Ο ηθοποιός λένε ότι μόνο το 2019 η εν διαστάσει σύζυγός του ξόδεψε σχεδόν 1 εκατομμύριο 700 χιλιάδες δολάρια για ρούχα και κοσμήματα.

Ο 77χρονος σταρ είπε ότι η πανδημία έχει πλήξει σοβαρά την οικονομική του κατάσταση καθώς δεν γυρίζονται ταινίες ενώ και οι δυο αλυσίδες εστιατορίων στις οποίες είναι μέτοχος κατέγραψαν μεγάλες απώλειες. Επιπλέον, χρωστά εκατομμύρια δολάρια σε φόρους.

Ντε Νίρο και Χάιταουερ παντρεύτηκαν το 1997, όμως δυο χρόνια αργότερα σταμάτησαν να ζουν μαζί. Ξαναέγιναν οικογένεια το 2004 μέχρι το 2018 όταν ο ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 18/04/2021